Kaj pomenijo sanje o laseh?

Pomen in razlaga sanj

sanje o laseh

Bleščeče lepi in dolgi lasje vihrajo v vaših fantazijah, morda izpadejo, ali pa se znajdejo v vaši postelji. Ste se že kdaj vprašali, kaj pomenijo sanje o laseh?

Sanje o laseh so ene tistih sanj, ki nosijo zares globoka sporočila. Morda na nekatere sanje gledamo z viška, ali pa se malce nasmehnemo ob jutranji kavi, ko na spletu brskamo za razlago sanj, ki so se nam prikradle v misli prejšnjo noč.

Sanje o laseh navadno niso dobro znamenje

Če smo pri drugih sanjah vajeni, da lahko pomenijo nekaj dobrega, pa tudi slabega, je s sanjami o laseh tako da navadno ne prinašajo dobrih novic. Ne glede na to ali sanjate dolge ali kratke lase, moške ali ženske, ne glede na barvo ali stanje samih las. Lasje nam tudi v življenju prinesejo kar nekaj preglavic.

Če ne sodite med tiste redke, ki jim je povsem vseeno kakšni se zjutraj odpravijo od doma, potem veste o čem govorimo. Jutranje urejanje, verjetno celo pranje, sušenje, česanje in oblikovanje. Ljudje smo radi lepi in urejeni, v čemer ni nič spornega. A lasje povzročajo stres. Tistim, ki imajo redke, kot tisti, ki imajo pregoste. Pa tistim s suhimi, mastnimi, krhkimi, …

Sanje o dolgih laseh

Ne glede na to na čigavi glavi so bili ti lasje, vam sporočajo težave. Če ste sanjali, da so dolgi lasje vaši, potem lahko pričakujete precej hitre in jasne težave s financami in v medosebnih odnosih. V primeru, da ste sanjali neko poznano osebo z dolgimi lasmi, bodo te težave še vedno prisotne, le da bodo povezane z njo. Osebe v sanjah niste prepoznali? Nič hudega. Težave na poti.

sanje o kratkih laseh

Kaj pa sanje o kratkih laseh?

A da ne bi bilo vse tako črno, pokukajmo v sanje kjer ste videli frizerja, ki je strigel dolge lase. Kratki lasje pomenijo, da se boste prej naštetih tegob rešili zato je še kako pomembno za kako kratke lase gre. Popolnoma obrita glava? Vrhunsko! Konec vse vaših težav s financami in na ljubezenskem področju.

Če ste v sanjah videli osebo z lepimi in dolgimi kodri, je to morda videti lepo. V resnici pa pomeni, da vas čakajo precej zoprni trenutki in težave katerim ne bo videti ne konca ne kraja. Rešitev zanje bo zelo težko poiskati, četudi jo boste našli, pa bo od vas terjala določene žrtve.

Si v sanjah pulite lase?

Več kot očitno vas v življenju tarejo določene težave katerim se želite na vsak način izogniti. A tako žal ne bo šlo. Soočiti se bo treba z njimi in reči bobu bob. Morda vas bo to nekaj časa bolelo v duši a sčasoma boste dojeli, da ste storili prav. Če se vam bo sanjalo, da so vam nenadoma izpadli vsi lasje, lahko to pomeni, da vas bodo prevarali.

via GIPHY

Morda partner, ali pa na poslovnem področju, oziroma v nečem, kar je v povezavi s financami. Prav tako je mogoča prevara znotraj družinskega kroga. Na primer, da se brat obrne proti vam v svojo korist. Tudi lasni podaljški in nenaravne barve v sanjah nosijo svoj pomen. Tarejo vas osebne težave, morda celo neka zasvojenost (droge, cigareti, alkohol) katere bi se radi rešili, a ne gre.

Pa zaključimo nekoliko bolj pozitivno. Če boste sanjali, da si lase umivate, ali krtačite in so lasje videti lepi, to pomeni, da vas čaka velika rast na osebnem nivoju, morda napredek na delovnem mestu ali v osebnem življenju, ljubezni.