Kaj pomenijo sanje o mačkah?

Pomen in razlaga sanj

Sanje o mačkah

Sanje o mačkah so dokaj pogoste in so bojda druge najpogostejše, ko govorimo o sanjah o živalih. Prve so (pričakovano) sanje o psih.

Čeprav so muce prav prikupna bitja, ki svojim lastnikom skrajšajo marsikatero dolgočasno urico, pa je razlaga sanj o mačkah precej bolj kompleksna in nepričakovana kot bi marsikdo pričakoval. Mačke veljajo za misteriozna bitja že vse od časov starega Egipta kjer so imela ta bitja v družbi zelo pomembno vlogo.

Sanje o mačkahSanje o mačkah lahko načeloma pomenijo nekaj dobrega, a tudi manj dobrega. Tako na primer sanje o črni mački ne pomenijo nujno slabih reči kot bi človek sprva pomislil.

Če v sanjah uzrete črno muco to pomeni, da ste globoko v sebi zelo samozavestni glede pomembne reči, ki prihaja na vrsto. Z lahkoto boste opravili z vsemi izzivi in poskrbeli celo za tiste škodoželjneže, ki vam pod noge mečejo polena.

V sanjah ste crkljali mačko

Žal ta prikupen prizor ne pomeni brezskrbnega poležavanja v naročju ljubljene osebe. Nasprotno, čakajo vas težave vezane na vaše finančno stanje. Ali bo prišlo do nepredvidenih stroškov, ali pa vam nekdo ne bo vrnil/izplačal vašega denarja. Vsi vemo, da znajo biti muce tudi velike “hinavke”.

via GIPHY

Nas imeti rade, ko so lačne in nas oprasniti po rokah, ko jim naše božanje ne paše. Enako velja tudi za razlago vaših sanj. Grozi vam hinavščina s strani bližnjih oseb (prijatelji, sodelavci, sorodniki), ali pa celo nekakšno boleče spoznanje kako zelo ste se motili o njihovih dobrih namerah.

Sanjati mačje mladiče ni dobro

Če se vam v sanje pritepejo mačji mladiči, to kaže na prihajajoče težave. K sebi boste vzeli nekoga v velikih težavah, ali pa mu želeli na nek način pomagati. Če bo to finančno, boste zagotovo obžalovali, vsekakor pa bo nek dogodek močno pokvaril vaše razpoloženje in notranji mir. Pa še tole, več je mačjih mladičkov, več (ali večje) bodo težave.

Preverite še razlago in pomen ostalih sanj!