Kaj pomenijo sanje o vodi?

Pomen in razlaga sanj

sanje o vodi

Sanje o vodi pomenijo precej globoka sporočila vašega nezavednega jaza!

Sanje o vodi so precej pogoste in kažejo na potrebo našega uma, da poseže za prvinskimi nagoni. Voda v sanjah je simbol čustev in naše podzavesti, ki se med našim hitenjem sem ter tja, ukvarja z umetnostjo in denimo duhovnostjo. Vsak med nami je vsaj malce duhoven, pa čeprav sam zase meni, da ni.

Tudi umetnost tiči v vsakem od nas. Ni potrebno, da smo vsi pisatelji, pesniki ali slikarji. Zvrsti umetnosti je nešteto in za nekatere niti pomislili ne bi, da so same po sebi srž umetnosti. Nekdo, ki v naravi ob reki zlaga lepo oblikovane kamenčke, je v istem trenutku umetnik in duhoven.

via GIPHY

Voda z duhovnega vidika pomeni nekaj čistega. Spomnimo, sveti krst se odvija na način, da se posvečenec z vodo umije vseh grehov. Ni pa vseeno v kakšni obliki sanjamo vodo. Pa si oglejmo nekaj različnih pomenov sanj o vodi.

Sanje o poplavi

Življenje vam nastavlja precej težke ovire in čas je, da se z njimi spoprimete. Pričakujte veliko težav s katerimi se boste enostavno morali soočiti in jih, na tak ali drugačen način premagati.

sanje o globoki vodiSanje o padcu v globoko vodo

Tudi te vrste sanj opozarjajo na nevarnost. Ob tem pa sugerirajo tudi, da na vas tam zunaj prežijo sovražniki, ki jih morda niti ne poznate prav dobro. Globine voda so skrivnostne, hladne in strašne.

Sanje o mirni bistri vodi

Vaša duša je mirna in spokojna. Vaš vodnjak duhovnega znanja in razgledanosti je poln in pripravljeni ste deliti svoje znanje. Pričakujte mirne in uspešne dni, ki vas bodo napolnili s srečo in radostjo. Če ste bili pred kratkim v finančnih ali drugih materialnih težavah, se bodo zadeve v kratkem uredile.

Sanje o tekoči vodi

Če se v vaših sanjah nahajate ob tekoči reki ali potoku, je to znak, da se bo nekaj v vašem življenju bistveno spremenilo na bolje. Deležni boste očiščenja, morda boste zaključili izobraževanje ali pa napredovali na delovnem področju. Sanje o tekoči vodi so navadno znak, da se vaša duša čuti odrešeno nekaterih spon, ki so jo v preteklosti držale prikovano na mestu.