Kako narediti objavo na Instagram preko računalnika?

Mobilna telefonija, Računalništvo

kako objaviti sliko na instagram preko racunalnika

Ali je možno z računalnika objaviti sliko na svoj Instagram profil? Da, tudi to je mogoče!

Če ste doslej menili, da lahko na priljubljeno aplikacijo Instagram objavljate samo preko mobilnega telefona, boste nadvse veseli tega članka. Res je, na Instagram je možno objaviti tudi preko namiznega računalnika. Morda celoten postopek ni najbolj priročen, je pa dejstvo, da je mogoče.

Kako torej objaviti na Instagram preko računalnika?

Kot veste, je objavljanje fotografij na Instagram preko pametnega mobilnega telefona zelo enostavno.  Instagram je bil zasnovan zato, da uporabniki zajemajo in delijo fotografije preko mobilnih telefonov, kjer ji še dodatno obogatijo s kakšnimi filtri in podobno. Na računalniku pa lahko tovrstne objave samo gledate in jim podelite všeček ali komentar.

No, ne drži povsem.  Če boste vašemu spletnemu brskalniku na zaslonu spremenili videz v zaslon mobilnega telefona, boste na ta način spletno aplikacijo Instagram prepričali, da jo uporabljate preko telefona. Na ta način pa vam bodo nenadoma na voljo prav vse funkcije v sami aplikaciji, kot jih poznate na mobilnem telefonu.

Spremenite videz spletnega brskalnika v mobilni pogled!

Vzemimo za primer, da po spletu brskate s pomočjo Googlovega brskalnika Chrome. Pojdite na Instagram.com, potem pa kliknite na desno miškino tipko in v odprtem okencu izberite opcijo povsem na dnu “Preglej”. Odprlo se vam bo okno za upravljavce s kodo, ki je ne rabite gledati. Povsem mogoče je, da se je zaslon na vašem ekranu medtem že spremenil v mobilni pogled. Če ne pa to lahko storite sami in sicer s klikom na ikonico telefona in tabličnega računalnika, levo zgoraj v okencu s kodo.

objava na instagram preko racunalnika

Voila! Zdaj lahko na Instagram objavite fotografije kar z domačega računalnika. V primeru, da spodaj ne vidite potrebnih ikonic Domov, objava fotke, … enostavno osvežite zaslon brskalnika kar bi moralo zadostovati.

Deli ta nasvet s svojimi prijatelji, ki tega verjetno ne poznajo