Kako sestaviti najboljše voščilo za rojstni dan?

Voščila

Verzi za rojstni dan

Včasih je pravi izziv kako sestaviti najboljše voščilo za rojstni dan. Kako seči v srce osebe kateri je voščilo namenjeno. Potrebno je osebo poznati in biti izviren.

večkrat na leto se znajdemo v položaju, ko ima nekdo od bližnjih ali prijateljev rojstni dan, pa ne vemo kako voščiti. Verjetno se takrat vsi počutimo dokaj podobno, brez idej. Na pomoč se lahko zatečemo k spletnim razglednicam pa tudi verzom za rojstni dan. Seveda pa pri tem ne želimo pošiljati oguljenih, nič kolikokrat že poslanih voščil.

Potreba po inovativnosti

Sicer je že vsakdo med nami kdaj spesnil kak verz, če ne prej pa v srednji šoli za kakšno svojo veliko ljubezen. Enim je šlo bolje drugim slabše od rok, a namen je bil navadno dosežen v obeh primerih. Ponavadi obvelja, da je pomemben namen. Pisali smo pisma, kovali verze, rezljali in počeli še precej reči za katere smo menili, da bodo dovolj inovativne za dosego cilja. Da te ljubezen opazi, da je slavljenec srečen, …

K sreči se danes nahajamo v dobi tehnologije in svetovnega spleta do katerega imamo dostop praktično vsi. Pojavilo se je ogromno spletnih strani kjer se objavljajo unikatni kratki verzi za rojstni dan, voščila za različne priložnosti in podobno. Najlepše pri odprtosti spleta je to, da lahko objavljajo prav vsi.

Kako sestaviti voščilo za rojstni dan?

Potrebujemo denimo voščilo za rojstni dan prijateljici in tavamo v “megli” kako se lotiti zadeve. Obstaja več načinov, a bistveno pri voščilu je vsekakor, da je to iskreno. Z iskrenostjo bo namen vedno dosežen, a ljudje smo radi inovativni in obožujemo presenečenja. Prav zato se trudimo z raznimi verzi in pišemo čestitke, izdelujemo unikatne voščilnice in podobno.

Se sploh še spomnimo kako je, ko v roke prejmemo ročno poslikano voščilnico z izvirnim besedilom, ki se nanaša le na nas osebno? Nekdo si je dejansko vzel čas, kupil material, znamko, izdelal voščilnico in jo nesel na pošto. Poleg lepih želja, je v to voščilo vložil tudi svoj dragocen čas. Kako lepo!

Danes smo se sicer navadili, da na to ne gledamo več tako romantično, a zagotovo bi nam bilo toplo pri srcu, ko bi prejeli takšno voščilo. Malo za hec, v teh časih smo vajeni po pošti prejemati le še položnice, opomine in obvestila iz davkarije hehe :). Prav zato marsikoga strese ob informaciji, da je prejel nekaj po pošti. Hja, tako daleč je že šlo ja!

voščila za rojstni dan

Všeč so nam tudi verzi za rojstni dan za otroke

Uporabite domišljijo!

Slavljenca navadno dobro poznamo. Prav zato lahko uporabimo domišljijo in mu voščimo na način kakršen bo njemu najbolj po godu. So tudi ljudje, ki voščil dejansko ne marajo. Takšnim naša pretiravanja ne bodo preveč všeč. Torej klasična čestitka, roka in lepe želje, morda klic po telefonu.

Romantične duše in tisti, ki tudi sami precej uporabljajo domišljijo, ko voščijo drugim, pa potrebujejo malce več. In s tem bodo tudi zadovoljni, počaščeni. Velikokrat pretiravamo z darili. Dražja so, boljše je? No, ne ravno. Spet se vrnimo k razmišljanju, da več dosežemo, z iskrenostjo in, ko damo nekaj od sebe iz srca. Takšno darilo, pa naj bo to ročno izdelana vazica za rože, bo navadno bolj ganilo slavljenca kot kupljen set kozarcev. Seveda so tudi ljudje, ki za darilo pričakujejo nič manj kot nov avtomobil. Je pa to seveda povsem druga zgodba.

Vse najboljše, veliko uspeha, sreče in, predvsem, zdravja vsem skupaj!