Karakteristike znamenj horoskopa

Horoskop

Karakteristike astroloških znamenj

Radi rečemo, da smo edinstveni, nikomur podobni, a dejstvo je, da so karakteristike znamenj horoskopa včasih še kako očitne.

Za Ribe je denimo znano, da so osebe z veliko mero intuicije in, da se zelo domače počutijo v glasbi. Pripisujejo jim tudi dobre partnerske odnose in izjemno komunikativnost. Kozorogi so redoljubni predani delu in nobeno presenečenje ni, če ugotovite, da je direktor uspešnega podjetja v katerem ste zaposleni rojen v tem nebesnem znamenju.

Strelci so priljudni veliko obljubljajo (velikokrat preveč), čeprav jim volje in dobronamernosti ne gre oporekati. Strelca boste prepoznali tudi po izjemnem smislu za humor. Škorpijoni so strastni imajo neomejeno energije in se slabo počutji v družbi ljudi, ki jih ne dohajajo. Še posebej za Škorpijonke je znano, da so hitro nezadovoljne s partnerjem, ki v postelji ne zadovoljuje njihovih potreb.

Karakteristike astroloških znamenj

Dvojčki znajo biti marsikomu nadležni in čisto preveč klepetavi. Radi silijo v neznano zato je z njimi življenje precej stresno in na trenutke nevarno. A toliko bolj zanimivo. Biki so potrpežljivi in vztrajni ter odgovorni. Le želite si lahko Bika za prijatelja. Ovni so pogumni in rojeni vodje. Radi stopijo na čelo kolone in povedejo vse tiste, ki jim zaupajo.

Vodnarji so raziskovalci in včasih vidijo tisto česar mi ne moremo. Vodnar je svoboden človek in se zelo težko veže na eno osebo in en kraj. Tehtnice so veliki kritiki tako drugih kot samih sebe. Ne marajo biti same, žene pa jih poštenje do drugih. Device so resne osebe in imajo zelo velik čut do odgovornosti. Horoskop karakteristike povedo marsikaj mar ne?

Levi so kralji vsega! Lev je vedno na glavnem odru, edini na plesišču in tisti, stopi na prste, da bi ga videli tudi v zadnji vrsti. Raki pa so čustveni empatični in polni skrbi za sočloveka. So izjemno romantične osebe, ki se težko spustijo v razmerje z nekom, ki v njih ne prebudi pravih, globokih občutkov.

Ste se našli v opisih, ali pa ste morda prepoznali partnerja, sorodnika, prijatelja?