Komarniki kot vojna napoved komarjem

Promocija

Komarniki za okna in vrata

Komarniki so idealna in cenovno ugodna rešitev, ko se želimo spopasti z nadležnimi krvosesi!

Veselimo se toplih poletnih dni, morja, sonca in vsega kar ta letni čas prinaša s seboj. No ne čisto vsega. Komarjev in drugega mrčesa, ki takrat plane po nas, si ne želimo. Če imate v stanovanju klimo ste nekoliko na boljšem kot tisti, ki morajo zvečer bivalne prostore hladiti z odpiranjem oken. Takrat pa skoznje vdrejo horde krvoželjnih bitij.

Malo za hec, malo zares … ali ste vedeli, da kri dejansko pijejo samo samice komarjev?!

S komarniki je zadeva hitro rešena!

Komarniki so idealna in poceni rešitev za to nadlogo. Enostavno se jih namesti na okno in že imamo popolno zaščito pred komarji in drugim mrčesom. Zvečer brez skrbi odpremo okna in uživamo v svežem zraku, ki prihaja v stanovanje. Poznamo več vrst komarnikov, ki se razlikujejo po načinu vgradnje in naših potrebah.

rolete komarniki senčilaRolo komarniki se montirajo neposredno pred roleto. Za lepši izgled pa lahko montiramo manj vidne mreže.

Plise komarniki so se na trgu uveljavili predvsem v zadnjem času. Uporabimo jih takrat, ko hočemo pred komarji zašititi večje prehodne površine kot so denimo vrata. So izredno enostavni za vzdrževanje, namestimo pa jih lahko s sistemo zapiranja levo ali desno.

Fiksni komarniki so sestavljeni iz ALU profila, v katerega je vpeta zaščitna mreža proti komarjem, muham in drugim vsiljivcem. Pretok zraka je še vedno zadovoljiv, so trpežni, enostavni za vgradnjo in vzdrževanje.

Drsni komarniki se uporabljajo za zaščito večjih površin. Z drsnimi komarniki zapiramo vrata, prehode na teraso ali balkon in podobno. So izredno enostavni za vzdrževanje, namestimo pa jih lahko s sistemo zapiranja levo ali desno.

Komarniki pripomorejo tudi k boljšemu zdravju

Ne samo, da ustavljajo komarje, muhe in drug mrčes, komarniki prav tako zunaj naših bivalnih prostorov zadržijo precejšen del alergenov, kot so na primer pelodi. Na voljo imamo tudi prav posebne antialergijske mreže. Na ta način bomo zaščiteni 2 v 1, ob tem pa bomo imeli v stanovanju tudi vedno svež zrak. Adijo komarji!

Priporočamo: V uredništvu portala Zlowdaj.si za nakup in motažo komarnikov priporočamo podjetje Frisema d.o.o.