Kdaj bo polna luna in kdaj ostale lunine mene?

Preveri kako bo luna na nas sijala v letu 2019.

Polna luna je sicer izraz za pojav ali stanje, ko je Luna, z Zemljine perspektive, popolnoma osvetljena. Polno Luno ljudje že tisočletja krivimo za neprespane noči, nesreče in jo povezujemo s prebujanjem nadnaravnih in grozečih bitij. Znanstvenih dokazov za tovrstne reči naj ne bi bilo, ampak …

emoticon zamišljen

Ljudje slabo spimo, ko je nad nami polna luna

Verjetno vas ni malo, ki ste že imeli izkušnjo v šoli, službi ali svoji družbi, ko je večina tožila nad pomanjkanjem spanca ravno tiste dni, ko se je to pripetilo tudi vam. Hitro se je razvnela debata in glavni krivec je bil na mizi.
Polna luna!

Potrebno pa se je zavedati, da na kvaliteto spanca, kar se zunanjih dejavnikov tiče, vpliva tudi zračni pritisk, temperatura in še marsikaj drugega kar nam je vsem skupnega.

Hujšanje z luno

Na spletu je moč zaslediti kar nekaj diet, ki obljubljajo hujšanje po luninih menah. Kako uspešne so te diete pa mora preizkusiti vsak zase. Morda bi shujšali tudi v primeru, da bi se držali enake diete ne glede na lunine mene, morda pa je vseeno nekaj na tem. V luni enostavno je nek pridih misterija in magičnosti. V vsakem primeru, škoditi ne more.

Oglejmo si lunine mene 2019

februar 2019marec 2019

Oglejmo si lunine mene za februar 2019

Lunine mene februar 2019

 

Lunine mene za marec 2019

Kaj so lunine mene? | slovenski podnapisi

Deli s prijatelji

Ara Bella

Ara Bella

Strastna ljubiteljica Astrologije in vsega kar je povezanega z njo, vedeževanjem in vsem kar je nenavadnega za običajnega človeka. Že kot mala deklica sem izkusila nenavadno izkušnjo, ki še danes spada pod nerazložljiv fenomen.
Ara Bella

Latest posts by Ara Bella (see all)

Morda vas zanima tudi:

Povzetek
Lunine mene in polna luna 2018
Naslov članka
Lunine mene in polna luna 2018
Opis
Polna luna je sicer izraz za pojav ali stanje, ko je Luna, z Zemljine perspektive, popolnoma osvetljena. Zakaj ljudje slabo spimo, ko je nad nami polna luna?
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip