- Oglaševanje -

Noč čarovnic 2019 bo v četrtek 31.10. Izraz Halloween izhaja iz All Hallow’s Eve, kar pomeni Noč vseh svetih.

Noč čarovnic 2019 bo letos s četrtka na petek. Praznik, ki se je prijel predvsem v zahodnem svetu predstavlja čas, ko se v noč podajo misteriozna bitja, čarovnice in njihovi pomagači. Praznika se močno razveselijo tako otroci, ki hodijo od vrat do vrat in nabirajo sladkarije, kot odrasli, ki si na ta dan privoščijo “malce več”.

Dogodki za noč čarovnic 2019 v Sloveniji

Tradicionalno se za noč čarovnic po Sloveniji odvijajo različni festivali in prireditve. Te se ponekod pričnejo že nekaj dni prej, drugod pa v noči ob prehodu v november. Pa poglejmo kje po naši deželi bodo letale čarovnice na svojih metlah.

Priprava halloween buče

Če kaj potem na noč čarovnic nikakor ne sme manjkati izrezljana halloween buča, ki bo popolno okrasila vaš prostor. Če nimate ideje kje in kako začeti, si oglejte spodnjo galerijo in priloženi videoposnetek.

- Oglaševanje -


 

Izdelava Halloween buče video

Deli s prijatelji

- Oglaševanje -
Strastna ljubiteljica Astrologije in vsega kar je povezanega z njo, vedeževanjem in vsem kar je nenavadnega za običajnega človeka. Že kot mala deklica sem izkusila nenavadno izkušnjo, ki še danes spada pod nerazložljiv fenomen.