Pomen sanj | Kaj pomenijo sanje o krvi?

Pomen in razlaga sanj

Sanje o krvi

Sanje o krvi večino ljudi prestrašijo, a ni vse tako kot je videti na prvi pogled. Celo povsem nasprotno!

Sanje o krvi niso tako zelo pogoste, in morda prav zato tudi večina ne ve kaj pomenijo. Dejstvo je, da ljudje nismo pretirano navdušeni, ko zagledamo kri. To vemo že iz povsem običajnega zdravniškega pregleda, ko nas pri odvzemu krvi, gleda proč. Kri nas spomni seveda tudi na nesreče, kot tudi na bližino smrti, saj človek zaradi izkrvavitve umre.

A sanje o krvi navadno pomenijo nekaj povsem drugega

Res je! Kadar boste sanjali kri, bo to navadno pomenilo nekaj dobrega, razburljivega in bo napovedovalo pozitivne dogodke. Je pa seveda vse odvisno tudi od tega v kakšnem kontekstu vidite kri v svojih sanjah. Prav zato vam bomo tokrat skušali nekaj več povedati o različnih sanjah o krvi in kaj tovrstne sanje pomenijo.

V sanjah stojite v mlaki krvi

Takšne sanje so zagotovo vse prej kot lepe in tudi občutek ne more biti najbolj prijeten. Po drugi strani pa se lahko razveselite dejstva, da to pomeni uresničitev vaših sanj, dosego nekega posebnega cilja, oziroma uspešno opravljen izpit ali šolanje.

Sanje o krvnem madežu

sanje o krvnem madežuČe v sanjah vidite packo krvi, ali pa se ta morda nahaja na oblačilih ali kje drugje, vam želi podzavest sporočiti, da se ženete v napačni smeri. Ste dobra oseba, a pretirano vlagate svojo energijo v ljudi, ki si je ne zaslužijo. Enako velja za področje ljubezni, kjer ciljna oseba morda ni vredna vsega tega vašega truda.

Kri vam teče iz nosa

Tudi v tem primeru nič kaj prijetne sanje, a toliko lepša napoved za prihodnost. Obeta se vam neke vrste finančni dobiček, morda zadetek na loteriji ali pri kakšnem srečelovu. V primeru, da se ukvarjate s kakšnim poslom, obstaja velika možnost, da vam bodo ponudili nekaj kar boste težko zavrnili.

???? Že poznate “magične odgovore”?

V sanjah ste okusili kri

sanje o pitju krviVemo, skrajno neprijetno, a ponovno, dober znak! Zgodilo se vam bo nekaj lepega na področju, na katerem se ta hip izjemno trudite. S svojo neverjetno energijo boste dobesedno omrežili poslovne partnerje, lahko pa vam prinese tudi pozitivne spremembe na ljubezenskem področju.

Niso pa sanje o krvi vedno dobre

Tako na primer obstaja tudi vrsta sanj o krvi, ki napovedujejo nekoliko manj prijetne dogodke. Če sanjate, da je krvav nekdo drug, oziroma krvavi, se pripravlja neko neprijetno dogajanje v katero boste neposredno vpeti. Morda prepir, ali pa celo pretep. Največkrat pa lahko sanje o krvi razdelite na dva ali tri dele.

Če ste okrvavljeni vi, ali pa vam teče kri, imate na oblačilih svojo kri, pomeni to za vas načeloma dobre novice. Prihajajo pozitivne spremembe in okolica vam bo jedla iz roke. Če je krvav nekdo drug, napoveduje to nevarnost in neke težave, v katere so boste posredno ali neposredno zapletli. Če ne veste čigava je kri, pomeni za vas opozorilo, da bo potrebno odrasti, napredovati v življenju ali pri neki določeni zadevi.

Torej, brez strahu naslednjič, ko boste imeli sanje o krvi.