Pomen sanj | Kaj pomenijo sanje o podgani?

Pomen in razlaga sanj

sanje o podgani

Sanje o živalih so pogoste in mednje spada tudi vrsta, ki nam večinoma ni pretirano pri srcu. Veste kaj pomenijo sanje o podgani?

Nič kaj prijetni niso občutki, ko nekje zagledamo podgano in prav nič drugače ni v sanjah. Navadno so sanje o podgani zelo intenzivne, njihov pomen pa je močno odvisen od celotne zgodbe, ki se nam odvije sredi noči.

Če se vam prikrade v sanje podgana

Navadno sanje o podgani spremljajo negativna čustva, prezir in stud. Glede na celotno zgodbo, ki se vam v sanjah pojavi je odvisno kako si boste tovrstne sanje razlagali. Navadno pa sanje o podgani nakazujejo na neke vrste prevaro/prevaranta, ali pa na hinavščino. Mnogokrat opozarjajo tudi na prihajajočo krajo, ki vas bo stala nečesa kar vam je zelo pri srcu.

Včasih pa sanje o podganah pomenijo zgolj strah pred neznanim in opozorilo, da so potrebne spremembe. Te nakazujejo spremembe pri vas samih. Torej, sprememba načina življenja, prehrane, dela ki ga opravljate, zamenjava okolja in podobno.

via GIPHY

Ko te podgana ugrizne

Največji strah ob misli na podgano je prav ta, da bi nas ugriznila. Bojimo se njihovega ugriza, ker živijo v umazanem okolju, kanalizacijah, kleteh in na ta način prenašajo različne bolezni. Že od malih nog nas učijo, da se je tem živalim potrebno ogniti kolikor je le mogoče, sicer nam bodo prinesle še kakšno bolezen.

Prav to pa nam v sanjah želijo sporočiti podobe katerih si nikakor ne želimo. Namesto rajskih otokov in palm, nenadoma pristanemo v družbi podgan, ki na grozeče gledajo in celo grizejo. Potrebni bodo koreniti in neprijetni rezi. Morda se bo potrebno posloviti od partnerja ali pa prijatelju povedati, da si ne želimo več njegove družbe. Še posebej kadar nas dlje časa spremlja občutek, da ni povsem iskren do nas.

Sanje o mrtvi podgani

sanje o mrtvi podganiKer sedaj že vemo kaj vse podgana predstavlja, si lahko mislite kaj pomeni sanjati mrtvo podgano. No, to pa ni več tako slabo. Neke krivice, ki so vam bile storjene, bodo odpravljene. Premagali boste sovražnika in nekaj kar vam je bilo odtujeno, se bo vrnilo v vaše roke. Lahko pomeni tudi, da boste nazaj končno dobili že zdavnaj posojeni denar.

Če boste sanjali podgane v svojem domu, boste morali zelo dobro razmisliti koga spustiti k sebi in koga ne. Nekdo s slabimi nameni se vam očitno želi povsem približati. Če boste podgano v sanjah uzrli le za hip, ali pa med bežanjem, bodite previdni v življenju saj vam nekdo pripravlja past.

Pa še nekaj pozitivnih novic! V primeru, da se vam je sanjalo o tem kako lovite, ali pa ubijate podgano, je to dober znak. Čaka vas namreč neizmerna sreča in morebitno povečanje materialnih sredstev. Nekaj podobnega velja za sanje o beli podgani.

Na splošno pa, previdno in odprite oči!