Pomen sanj | Sanje o varanju

Pomen in razlaga sanj

sanje o varanaju

Sanje o varanju so lahko skrajno neprijetne in po čustveni plati popolnoma enako močne kot je to občutiti v resničnem svetu. In kakšen je sploh pomen sanj o varanju?

Če se sprašujete kaj pomenijo sanje o varanju je potrebno najprej povedati, da to ne pomeni nujno, da vas je partner prevaral. V sanjah se namreč manifestirajo mnogi in zelo različni občutki od strahu do veselja ali žalosti. Sama zgodba sanj, pa je precej bolj kompleksna kot so to prizori, ki jih v njih zasledimo.

Sanje o partnerjevem varanju

Sanjali ste, da vas je vaš partner prevaral in to tako intenzivno, da ste povsem prepričani v to. Tovrstne sanje in čustva, ki jim sledijo so tako zelo močna, da se je težko znebi še celo sredi naslednjega dneva. Če ste sanjali o partnerjevem varanju, lahko to pomeni, da ste globoko v sebi precej nesamozavestni, ali pa imate o sebi precej slabo mnenje. Prav slaba samopodoba je velikokrat krivec za neprijetne sanje o partnerjevem varanju.

via GIPHY

Sanje o partnerjevem varanju lahko izkazujejo tudi vašo nezaupljivost in veliko ljubosumje do njega. Globoko premislite ali je morda prav to razlog vašim sanjam. Obstaja pa še ena razlaga, ki se pogosto izkaže za resnično. Če ste v resničnem svetu (zavestno ali nevede) pomen sanj o varanjuzaznali skrite znake, ki nakazujejo na to, da bi vas utegnil partner varati, je tudi to možna razlaga za vaše sanje.

Sanje o varanju partnerja

V kolikor se vam je sanjalo o nezvestobi do vašega partnerja, gre lahko za vašo zagledanost v neko drugo osebo in občutek krivde zaradi tega. Tovrstne sanje lahko nakazujejo tudi na vašo potlačeno željo po tem, da bi v spolnosti spoznali nekaj novega in to morda resnično preizkusili tudi z drugo osebo. Prav tako lahko sanje o varanju partnerja pomenijo, da v spolnosti z njim niste “zadovoljeni” in vam nekaj manjka. Pogovorite se s partnerjem in zbližajta svoja intimna stališča.