Preveri kaj Slovenci mislimo o zmenkih in spoznavanju!

Promocija

spletni zmenki

Največji spletni portal za zmenke pri nas Ona-on.com je objavil zanimive rezultate vseslovenske ankete na temo zmenkov spoznavanja v Sloveniji! ????

Slovenski spletni portal za zmenke ona-on.com je v nacionalni raziskavi o zmenkih in spoznavanju med Slovenci zbral zanimive podatke o ljubezenskih navadah. Predstavljamo 5 dejstev, ki vodijo do uspeha v ljubezni.

1. DEJSTVO: Osvajalske tehnike ????‍❤️‍????

zmenki in spoznavanje 2019Če si moški in želiš osvojiti žensko si zapomni, da se ženske rade prepustijo toku dogodkov (31%). Bodi spontan in sproščen. Večina moških se osvajanja loti s humorjem (19%) ali pa pokaže naklonjenost s plačilom pijače (17%).

Ženska taktika osvajanja se skriva za sramežljivim nasmehom (21%). Tiste pogumnejše pa ne bodo ovinkarile, ampak bodo jasno dale vedeti, da ji je moški všeč (13%).

2. DEJSTVO: Kje iščemo partnerja ????

Kar četrtina vseh vprašanih, ki so že v vezi pravi, da so partnerja spoznali na zabavi (veselica, ples ali diskoteka). Več kot petina vprašanih pa je odgovorila, da so svojega življenjskega sopotnika spoznali na spletu (23%).

Samski najpogosteje iščejo partnerja na spletnih portalih. Od vprašanih 1500 žensk in moških je večini najbolj všeč največji pri nas “ona-on.com”, kjer partnerja išče kar 81% moških in 61% žensk.

spletni zmenki

3. DEJSTVO: Idealni partner

Iščemo Slovenci in Slovenke partnerja, ki je bogat, nam bo nudil ugodje, brezskrbnost … sploh ne!

spoznavanje v SlovenijiŽenske želijo moškega, ki je spoštljiv (27%), se zna pogovarjati (26%) in podpira njene odločitve (13%). Moški pa iščejo žensko, ki je spoštljiva (24%), zna komunicirati (23%) in podpira njegove odločitve (15%).

2% žensk in 2% moških za idealnega partnerja izbereta tistega, ki vsako jutro v posteljo prinese zajtrk.

Z debelino svoje denarnice je žensko zapeljal le 1% moških!

 

4. DEJSTVO: Idealni prvi zmenek

Ženske in moški so enotni! 52% žensk in 52% moških meni, da je najboljša izbira za prvi zmenek pijača.

Na drugem mestu je sprehod po parku (21% žensk in 17% moških), na tretjem pa večerja (8% žensk in 4% moških).

Sledijo drsanje, kolesarjenje, plezanje, obisk kina ali gledališča, ples, bowling, biljard, gokart, koncert, piknik in druge aktivnosti.

PREVERI tudi Triki in nasveti za zapeljevanje!????

anketa o spoznavanju

5. DEJSTVO: Živela sta srečno do konca svojih dni 

Ker splet omogoča zares natančno iskanje partnerja z vsemi lastnostmi in celo zunanjim videzom, se pari mnogo hitreje odločajo za pomembne korake (poroka, otroci, skupno življenje, …). 42% moških in 40% žensk meni, da se par, ki se je spoznal preko spleta, hitreje odloči za poroko, kot par, ki se je spoznal kako drugače.