Preverite nasvete tokratnega tedenskega horoskopa!

Horoskop, Vedeževanje

tedenski horoskop napovednik

Horoskop je med nami že skorajda toliko časa kot samo človeštvo, saj so naši predhodniki že pred tisočletji znali napovedovati prihodnost na različne načine.

A tokrat ne bomo pisali o zgodovini horoskopa in od kod izvira, pač pa zgolj opomnili, da je ponovno tu ponedeljek, dan ko na zlowdaj.si objavimo nov tedenski horoskop. Tudi tokrat ni nič drugače, saj vas ta že čaka s svojimi opozorili in nasveti.

Vsekakor boste tudi tokrat deležni koristnih nasvetov kako ravnati v določenih situacijah, in kako pravilno zastaviti svojo pot v poslu, ljubezni in zdravju, da bi se na koncu karseda dobro izteklo. Ni vseeno s kakšno energijo boste vstopili v ta nov teden, kot tudi ne kako ste preživeli zadnje dneve.

Preteklost vpliva na prihodnost

Zmotno bi bilo reči, da je prihodnost nespremenljivo zapisana za vedno. Znano je, da tako preteklost kot sedanjost močno vplivata na prihodnost. Torej je prav od naših dejanj odvisno kakšen teren si bomo pripravili za jutri. Če ste prejšnji teden pretiravali na določenem področju, se fizično izčrpavali in niste poskrbeli za regeneracijo, potem se vam zagotovo ne obeta energijsko nabit teden.

Kljub vsemu pa obstaja neka začrtana pot, ki nam je bila položena v zibelko. A gre za pot, ki je precej široka. Predstavljajte si 6-pasovno cesto po kateri vozite. Nekje v daljavi so tudi določeni izvozi in križišča. Z vožnjo ste pričeli daleč nazaj, morda niste upoštevali in opazovali znakov in signalizacije … Kje boste končali, bo odvisno predvsem od tega po katerem od 6-ih pasov boste vozili. Namreč, ko se pojavi izvoz, ki bi vam bil všeč, vi pa se nahajate na povsem napačni strani, ne boste mogli zaviti tja.

Kar pa še ne pomeni, da do želenega cilja ne morete več. Potrebno je prilagoditi vožnjo, pogledati v prihodnost in zamenjati pas. Še bodo izvozi, ki bodo vodili na želeno destinacijo. Le vožnja bo trajala malce dlje, vmes pa si boste ogledali kopico reči in se naučili marsikaj novega.

Pa lep teden vsem skupaj!