Pomen sanj | Sanjati dojenčka

Pomen in razlaga sanj

Sanjati dojenčka

Se sprašuješ kaj pomeni sanjati dojenčka? Preveri kaj pomeni, če zaide v tvoje sanje dojenček!

Če sanjaš dojenčka, ki ga je potrebno previti ali pa v sanjah, ti ali nekdo drug, previja dojenčka, se ti v življenju pripravlja neka sprememba. Še najbolj verjetno gre za potrebno, da nekaj spremeniš na sebi ali pa v svojem slogu življenja.

Zakaj sanjam smrt dojenčka?!

Kar lepo počasi. Ne gre za napoved kakšnega groznega dogodka. Sanje ti sporočajo, da odraščaš, oziroma potrebuješ več zrelosti. Če sanjaš, da se dojenček utaplja, ti podzavest sporoča, da se utapljaš v svojih negativnih čustvih. Potrebno se bo rešiti nekega čustvenega bremena sicer bo tvoje življenje postalo še bolj napeto.

Sanje o dojenčku, ki joče

Če sanjaš jokajočega dojenčka potem ti sanje sporočajo, da ne izkoriščaš svojega potenciala. Lahko gre za katerokoli pomen sanjpodročje v tvojem življenju. Služba, šola, dom, …
Če planiraš naraščaj potem lahko te sanje pomenijo, da se bojiš postati starš. Ne verjameš vase in v svoje sposobnosti. Postati oče ali mati otroku ni mačji kašelj in očitno te preganja strah pred odgovornostjo.

Sanje o rojevanju

Če v sanjah rojevaš, pomeni, da se zate pričenja neko novo obdobje polno neznanega, a dobrodošlega. Sanje o rojevanje v drvečem vozilu ali na poti v bolnišnico, nakazujejo na pomanjkanje samostojnosti. Če sanjaš, da si ti dojenček, obstaja velika verjetnost, da ti v življenju manjka oseba, ki bi skrbela zate. Hrepeniš po partnerju, ki bi znal zadostiti tvojim potrebam in te osrečeval vsaj na nekem osnovnem nivoju.