Pomen sanj | Sanjati psa

Pomen in razlaga sanj

sanjati psa

Sanjati psa kaže lahko na kar nekaj precej različnih stvari. Zelo pomembno je ali so bile to sanje o psu bele ali katere druge barve, sanje o pobesnelem psu, …

Če psa v sanjah samo vidite to nakazuje na vašo samozavest in prepričanje v tisto kar v tem obdobju počnete. Ste samozavestni na vseh področjih, še prav posebej pa na partnerskem. Vaš partner se počuti varnega in vam zaupa.

Sanjati psa je lahko dober a tudi slab znak

Še najbolje to stanje v vaši sanjah ponazori, če ste imeli sanje o majhnem psu. Ta nakazuje na zelo lep partnerski odnos in srečo v družini. Prav tako sanjati psa manjše pasme pomeni uspeh na poslovnem področju ali pa pravilno odločitev na področju financ. Povsem obratno pa pomenijo sanje o psu večje pasme. Ta navadno pomeni prepir doma ali v službi. Neko nezadovoljstvo se bo zgrnilo nad vas in vašo družino. Zakaj je vedno omenjena družina?

Sanje o psu se navezujejo na družino in skupno življenje več posameznikov

Prav tako nič dobrega ne pomenijo sanje o pobesnelem psu, ali psu, ki neprenehoma laja na vas. Nakazuje na težave s partnerjem ali sodelavcem v bližnji prihodnosti.

sanjati psa in sanje o psu

Sanje o psu bele ali črne barve

pomen sanjČe se vam je sanjalo o psu bele barve lahko pričakujete neko novo poznanstvo. Morda boste spoznali zelo dobrega prijatelja ali pa celo partnerja s katerim si bosta delila vse. Če ste imeli sanje o črnem psu pa to nakazuje, da nekdo v vaši bližini ni povsem iskren z vami. Lahko gre za družinskega člana ali pa precej dobrega prijatelja.

Če ste se v sanjah igrali s psom in so bili občutki prijetni, boste dosegli nekaj dobrega. Morda se boste pobotali z nekom ali pa rešili neko težavo, ki je delila mnenja. Lovljenje psa v sanjah pomeni, da vas čaka nekaj težav na družinskem področju. Če ste se pri lovljenju psa v sanjah poškodovali, lahko pričakujete velik spor zaradi katerega boste nosili finančne ali kakšne druge posledice.