Sanjati psa kaže lahko na kar nekaj precej različnih stvari. Zelo pomembno je ali so bile to sanje o psu bele ali katere druge barve, sanje o pobesnelem psu, …

Če psa v sanjah samo vidite to nakazuje na vašo samozavest in prepričanje v tisto kar v tem obdobju počnete. Ste samozavestni na vseh področjih, še prav posebej pa na partnerskem. Vaš partner se počuti varnega in vam zaupa.

Sanjati psa je lahko dober a tudi slab znak

Še najbolje to stanje v vaši sanjah ponazori, če ste imeli sanje o majhnem psu. Ta nakazuje na zelo lep partnerski odnos in srečo v družini. Prav tako sanjati psa manjše pasme pomeni uspeh na poslovnem področju ali pa pravilno odločitev na področju financ. Povsem obratno pa pomenijo sanje o psu večje pasme. Ta navadno pomeni prepir doma ali v službi. Neko nezadovoljstvo se bo zgrnilo nad vas in vašo družino. Zakaj je vedno omenjena družina?

Sanje o psu se navezujejo na družino in skupno življenje več posameznikov

Prav tako nič dobrega ne pomenijo sanje o pobesnelem psu, ali psu, ki neprenehoma laja na vas. Nakazuje na težave s partnerjem ali sodelavcem v bližnji prihodnosti.

sanjati psa in sanje o psu
Sanje o psu bele ali črne barve

pomen sanjČe se vam je sanjalo o psu bele barve lahko pričakujete neko novo poznanstvo. Morda boste spoznali zelo dobrega prijatelja ali pa celo partnerja s katerim si bosta delila vse. Če ste imeli sanje o črnem psu pa to nakazuje, da nekdo v vaši bližini ni povsem iskren z vami. Lahko gre za družinskega člana ali pa precej dobrega prijatelja.

Če ste se v sanjah igrali s psom in so bili občutki prijetni, boste dosegli nekaj dobrega. Morda se boste pobotali z nekom ali pa rešili neko težavo, ki je delila mnenja. Lovljenje psa v sanjah pomeni, da vas čaka nekaj težav na družinskem področju. Če ste se pri lovljenju psa v sanjah poškodovali, lahko pričakujete velik spor zaradi katerega boste nosili finančne ali kakšne druge posledice.

Deli s prijatelji

Ara Bella

Strastna ljubiteljica Astrologije in vsega kar je povezanega z njo, vedeževanjem in vsem kar je nenavadnega za običajnega človeka. Že kot mala deklica sem izkusila nenavadno izkušnjo, ki še danes spada pod nerazložljiv fenomen.
Ara Bella

Latest posts by Ara Bella (see all)

Morda vas zanima tudi: