Si imel/a sanje o denarju in sedaj ne veš ali to pomeni pridobiti denar ali ga izgubiti?

Morda ne eno ne drugo, vse odvisno od tega v kakšni vlogi se je denar pojavil v tvojih sanjah. Sanje o denarju so tretje po vrsti, ko beseda nanese na poizvedbe v slovenskem Googlu! Očitno Slovenke in Slovenci kar precej sanjamo o denarju. Pa je to le plod naših želja in misli, ki jih procesiramo skozi dan, ali pa imajo sanje o denarju globlji pomen?

Sanje o denarju, ki ga prejemaš

Prejeti denar v sanjah večinoma pomeni nekaj pozitivnega za tistega, ki sanja. Čeprav nemalokrat prinaša nemir v življenje, pa na koncu vendarle pretehta pozitivno. Odvisno od samega konteksta zgodbe, ki se nam predstavi v sanjah. Kljub temu, da za sanjami ostane lep občutek zmagoslavja pa sanje o denarju ne pomenijo nujno le prejemanje denarja. Lahko gre za druga materialna sredstva, dediščino, napredovanje in podobno.

V sanjah se pojavlja a ni tvoj

Denar pomeni simbol moči, uspeha in utrjeno samopodobo. V primeru, da sanjamo denar lahko pričakujemo, da bomo padli v različne skušnjave. Kako se bomo nanje odzvali bo določilo kaj bomo iz njih odnesli. Pridobili ali izgubili. Tako kot v resničnem svetu, tudi v sanjah denar pomeni blagostanje, boljše življenje, zdravje itd. Na koncu pa je še vedno vse odvisno od nas. Če nas zaslepi, se lahko slabo konča. Prav tako, če se ponašamo s tujim denarjem.

Pomen sanj sanje o denarju
Sanje o izgubljanju denarja

Če v sanjah denar izgubimo, zaigramo v igralnici ali po nepotrebnem zapravimo nas ne čaka nič kaj lepega. Zna se zgoditi, da bomo zelo jezni, omahovali v brezupnem položaju ali bili nerodni pri stvareh kjer to ni najbolje. Izguba denarja pomeni tudi nesrečo v ljubezni. Partner nas bo zapustil ali prevaral. Je pa pomen teh sanj precej odvisen tudi od tega kakšna oseba smo v resnici. Če smo v življenju razvili odnos do denarja, ki meji na razumno vez (smo od denarja odvisni in v njem vidimo vse), potem se nam bliža izguba materialnih sredstev. Če nam v resničnem življenju denar ni tako zelo pomemben, potem nas izgube čakajo na drugih življenjskih področjih.

pomen sanjSanjali smo barve denarja

Če se nam je sanjalo o zlatem denarju, pomeni srečo v zakonu in bogastvo. Sanjati srebrn denar pomeni zadovoljstvo. Če smo imeli sanje o bakrenem denarju bomo utrpeli izgube.

Dodajmo še variacije, če imamo sanje o denarnici. Sanje o polni denarnici pomenijo, da bomo uspešni v nekem poslu in bomo deležni dobička.

Sanje o prazni denarnici pomenijo, da bomo stradali. Denarja, hrane, morda celo v spolnosti.

 

Deli s prijatelji

Ara Bella

Strastna ljubiteljica Astrologije in vsega kar je povezanega z njo, vedeževanjem in vsem kar je nenavadnega za običajnega človeka. Že kot mala deklica sem izkusila nenavadno izkušnjo, ki še danes spada pod nerazložljiv fenomen.
Ara Bella

Latest posts by Ara Bella (see all)

Morda vas zanima tudi:

Povzetek
Pomen sanj | Sanje o denarju
Naslov članka
Pomen sanj | Sanje o denarju
Opis
Si imel/a sanje o denarju in sedaj ne veš ali to pomeni pridobiti denar ali ga izgubiti?
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip