Pomen sanj | Sanje o moškem

Pomen in razlaga sanj

pomen in razlaga sanj sanje o moškem

Ponoči ste imeli sanje o moškem … vse je bilo nekako nenavadno, v živo doživeto …

Tokrat razlagamo sanje o moškem, ki se v sanje navadno prikradejo ženskam. Same sanje so lahko plod pretiranega razmišljanja čez dan o venomer isti stvari, pa so na koncu vendarle alarm podzavesti, da se nekaj dogaja. Podzavest velikokrat vidi reči, ki jih naše oči in možgani ne. Prav zato pa je vse skupaj tako skrivnostno in zanimivo. Mar ne?

Ampak kaj pomenijo sanje o moškem?

Sanje o moškem se navadno pojavijo  v času, ko nas v “budnem” svetu preganjajo obveznosti, zahteve po disciplini in prevzemanju odgovornosti ter stres. Moški v sanjah načeloma pomeni oporno točko, ki jo išče naša podzavest. Svetilnik, ki opozarja na čeri in vodi na varno. Sanjati moškega ne pomeni le, da v sanjah moškega vidimo. Pomembno je ali je ta moški nam poznana oseba, sorodnik, ljubimec, nadrejeni.

Sanje o seksu z neznanim moškim!?

Če ste se sredi noči potili v postelji zaradi sanj o seksu z neznancem, potem imamo za vas dobre novice. Hrepenite po intimnih trenutkih, nekdo v vaši bližini (prijatelj, sodelavec) pa je “krivec” za te vaše občutke. Če v sanjah moškemu izpovedujete ljubezen ali pa mu na uho šepetate drzne besede, to pomeni, da vas razganja od nečesa kar bi radi delili s celim svetom, a žal ni nikogar v bližini.

sanje o seksu z neznancem

Vezane ženske, ki sanjajo strasten seks z neznancem bi morale dobro opazovati svojega partnerja. Na vidiku je morebiten skok čez plot. Kaj pa, če se vam je sanjalo o lastni poroki kjer ste se poročili z neznancem?! Ne najboljši občutek kajne? V resnici pa to pomeni le, da vas v kratkem čakajo velike spremembe in presenečenja na kakršna ne bi nikoli niti pomislili. Če vam neznanec v snu nekaj šepeta na uho, se skušajte spomniti njegovih besed. Lahko vam pomagajo razjasniti precej nerodno situacijo. V tej vam bo na pomoč priskočila prijateljica, ki vas še nikoli ni razočarala.

Kaj pomenijo sanje o nepoznanem moškem?

pomen sanj

Če ste imeli sanje o moškem katerega ne poznate in je stal v vaši hiši ali stanovanju, to nakazuje na neke velike skrbi. Morda ste si naložili preveliko breme ali obveznosti za katere niste prepričani, da jih boste zmogli.

Podzavestno si želite pomoči in nekoga, ki vas bo vsaj malce razbremenil vseh skrbi. Če ste se v sanjah zaljubili v neznanega moškega, ki vam ne vrača ljubezni, to kaže na zavist z vaše strani. Zavist do nekega srečnega para ali uspešne zgodbe v vaši bližini.

V nasprotnem primeru, če se v sanjah zaljubite v neznanca in vam ta ljubezen vrača, to kaže na neko nepričakovano srečanje, ki utegne odpreti precej zanimiva vrata v vašem življenju. Sanje o neprivlačnem moškem napovedujejo tudi “neprivlačne” dogodke. Enako pa sanje o privlačnem moškem pomenijo za vas dobre in lepe novice.