Pomen sanj | Sanje o nosečnosti

Pomen in razlaga sanj

sanje o nosečnosti

Sanje o nosečnosti so precej pogoste in ne pomenijo nič slabega. Tako kot ženska v nosečnosti dejansko ustvarja nekaj novega, daje življenje novemu bitju, tako tudi sanje o nosečnosti pomenijo napredovanje ali ustvarjanje nekaj lepega

Znani so mnogi primeri žensk, ki so redno sanjale o nosečnosti in so dejansko same zanosile. Včasih pa se sanje o nosečnosti pričnejo pojavljati kot odgovor telesa in podzavesti na nezavedna vprašanja na temo materinstva. Vztrajno sanjanje nosečnosti lahko pomeni tudi, da telo sporoča, da biološka ura že pošteno tiktaka.

Sanje o nosečnosti lahko nakazujejo na napredek

Pa naj gre za napredek pri nekem projektu ali pa zgolj v osebnem razmerju. Načeloma gre vedno za pozitivno novico. Napredek na kateremkoli področju je seveda vzpodbuden in zaželen. Različne pomene nosijo različni vidiki nosečnosti. Če sanjate nosečo žensko potem lahko pričakujete napredek na finančnem področju. Morda se vam obeta bogata pogodba ali pa vsaj ponudba, ki bi vam lahko prinesla precej materialnih sredstev.

Če ženska sanja, da je noseča in poročena, v resničnem življenju pa je samska, pomeni, da se pripravlja velikanska sprememba v njenem življenju. Lahko, da gre za resnega partnerja, ki si želi ustvariti družino z njo ali pa osebo, ki bo korenito spremenila njen samski stan. Tudi prijateljica, ki ti predstavi “zmenek življenja” spada v to kategorijo.

pomen sanjKaj pa če moški sanja nosečo žensko?

Tudi moški seveda lahko sanjajo nosečnico in se zjutraj začudeno sprašujejo kaj to pomeni. Kot že povedano, gre navadno pričakovati dobre in vesele novice. Gre pa tudi za notranje sporočilo, da so pripravljeni na tisti veliki korak “postati starš”. V primeru, da moški vztrajno sanja nosečo svojo partnerko/ženo pa lahko pomeni tudi, da bo zašel v nekakšne težave.

Če v sanjah narediš test nosečnosti

Prihajajo velike spremembe v tvoje življenju. Tako velike, da bodo tvoje znanje in izkušnje na hudi preizkušnji. Če se ti zdi, da gre bolj za nočno moro kot lepe sanje, lahko pomeni, da se globoko v sebi močno bojiš zanositve. Razjeda te dvom o tem ali si že pripravljena na ta velik korak in ali si trenutno s partnerjem, s katerim si želiš ustvariti družino.