Le kaj pomenijo sanje o poroki? Zjutraj se prebudiš z nasmeškom na obrazu, nakar se počasi zaveš, da se vse skupaj pravzaprav sploh ni zares zgodilo.

Sanje o poroki znajo biti precej globoke. Sploh ženske jih doživljajo še posebej čustveno in so precejkrat razočarane, ko ugotovijo, da je šlo samo za sanje. Obstaja več sanj, ki govorijo o poroki. Prav tako je zelo pomembno tudi ali je oseba, ki jih sanja, že poročena ali pa poroki samo prisostvuje.

Kaj pomenijo sanje o poroki na kateri se poročiš?

Sanjati poroko na kateri se poročiš pomeni, da si v fazi življenja, ko si se zavezal/a k neki resni zadevi. Lahko tudi na partnerskem področju, a prav tako gre lahko za poslovno potezo (podpis pogodbe) ali kaj podobnega. Osebam katerim se prikrade v sanje poroka, morda podzavest sporoča, da so zreli za ta korak oziroma, da so našli osebo s katero ga želijo storiti. Sanjati svojo poroko pomeni, da si vesele narave in obožuješ zabavo.

Poroka s trenutnim zakoncem

Si že poročen/a in sanjaš, da se poročiš s trenutnim zakoncem. Podzavest te postavlja pred vprašanja o dvomih glede pravilnosti te odločitve. Je to pravi partner, se dopolnjujeta, …? Pomembno je kakšna čustva te prevevajo ob tem. Gre za srečo ali razočaranje?

Sanje o poroki z bivšim ali bivšo

Lahko nakazuje na konec neke zveze oziroma, sprejetje konca ljubezni. Dobro pomisli ali so tvoji občutki v sanjah vezani na osebo s katero si trenutno v zvezi. Naša podzavest se v sanjah nenehno poigrava z nami na ta način, da nas sili iskati odgovore na vprašanja, katerih si v budnem stanju ne upamo zastaviti.
pomen sanjPomen sanj v katerih se na poroki znajdeš kot povabljenec

Sanje o poroki na kateri si v vlogi povabljenca/gosta, navadno pomenijo, da boš dobil/a nove prijatelje in znance. V nekaterih primerih tovrstne sanje nakazujejo tudi možen pričetek bolezni, še posebej, če se poroči starejša oseba. Si v dilemi v zvezi s svojo svobodo. Morda te trenutno razmerje preveč omejuje in se želiš nekoliko oddaljiti od trenutnega partnerja. Sanje v katerih prisostvuješ na poroki lahko nakazujejo tudi na tvoje ljubosumje, usmerjeno proti srečnemu paru. Želiš si, da bi bilo tudi tvoje razmerje bolj srečno in plodno.

Verzi za poroko

 

Deli s prijatelji

Ara Bella

Strastna ljubiteljica Astrologije in vsega kar je povezanega z njo, vedeževanjem in vsem kar je nenavadnega za običajnega človeka. Že kot mala deklica sem izkusila nenavadno izkušnjo, ki še danes spada pod nerazložljiv fenomen.
Ara Bella

Latest posts by Ara Bella (see all)

Morda vas zanima tudi:

Povzetek
Pomen sanj | Kaj pomenijo sanje o poroki?
Naslov članka
Pomen sanj | Kaj pomenijo sanje o poroki?
Opis
Le kaj pomenijo sanje o poroki? Zjutraj se prebudiš z nasmeškom na obrazu, nakar se počasi zaveš, da se vse skupaj pravzaprav sploh ni zares zgodilo. Preveri!
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip