Pomen sanj | Kaj pomenijo sanje o poroki?

Pomen in razlaga sanj

Sanje o poroki

Le kaj pomenijo sanje o poroki? Zjutraj se prebudiš z nasmeškom na obrazu, nakar se počasi zaveš, da se vse skupaj pravzaprav sploh ni zares zgodilo.

Sanje o poroki znajo biti precej globoke. Sploh ženske jih doživljajo še posebej čustveno in so precejkrat razočarane, ko ugotovijo, da je šlo samo za sanje. Obstaja več sanj, ki govorijo o poroki. Prav tako je zelo pomembno tudi ali je oseba, ki jih sanja, že poročena ali pa poroki samo prisostvuje.

Kaj pomenijo sanje o poroki na kateri se poročiš?

Sanjati poroko na kateri se poročiš pomeni, da si v fazi življenja, ko si se zavezal/a k neki resni zadevi. Lahko tudi na partnerskem področju, a prav tako gre lahko za poslovno potezo (podpis pogodbe) ali kaj podobnega. Osebam katerim se prikrade v sanje poroka, morda podzavest sporoča, da so zreli za ta korak oziroma, da so našli osebo s katero ga želijo storiti. Sanjati svojo poroko pomeni, da si vesele narave in obožuješ zabavo.

Poroka s trenutnim zakoncem

Si že poročen/a in sanjaš, da se poročiš s trenutnim zakoncem. Podzavest te postavlja pred vprašanja o dvomih glede pravilnosti te odločitve. Je to pravi partner, se dopolnjujeta, …? Pomembno je kakšna čustva te prevevajo ob tem. Gre za srečo ali razočaranje?

Sanje o poroki z bivšim ali bivšo

Lahko nakazuje na konec neke zveze oziroma, sprejetje konca ljubezni. Dobro pomisli ali so tvoji občutki v sanjah vezani na osebo s katero si trenutno v zvezi. Naša podzavest se v sanjah nenehno poigrava z nami na ta način, da nas sili iskati odgovore na vprašanja, katerih si v budnem stanju ne upamo zastaviti.

pomen sanjPomen sanj v katerih se na poroki znajdeš kot povabljenec

Sanje o poroki na kateri si v vlogi povabljenca/gosta, navadno pomenijo, da boš dobil/a nove prijatelje in znance. V nekaterih primerih tovrstne sanje nakazujejo tudi možen pričetek bolezni, še posebej, če se poroči starejša oseba. Si v dilemi v zvezi s svojo svobodo. Morda te trenutno razmerje preveč omejuje in se želiš nekoliko oddaljiti od trenutnega partnerja. Sanje v katerih prisostvuješ na poroki lahko nakazujejo tudi na tvoje ljubosumje, usmerjeno proti srečnemu paru. Želiš si, da bi bilo tudi tvoje razmerje bolj srečno in plodno.