Tedenska astrološka napoved za 5.8. – 11.8.2019

Horoskop, Vedeževanje

4 elementi horoskopa

Predstavljamo vam prvo tedensko astrološko napoved! Preverite kako bodo zvezde in planeti ta teden vplivali na vse nas.

Ta teden pričenjamo z veliko pozitivne energije ????. Načeloma se bo pri vseh poznalo, da bodo prekipevali od idej in želje, a le od nas samih bo odvisno kaj od tega bomo realizirali. Zavedati se je potrebno, da se nam utegne ta energija nakopičiti na posameznih področjih.

Izjemno produktiven teden

Umetniki bi tako lahko imeli pred seboj dneve izrazitega ustvarjanja, ko bo zanje meja le nebo, po drugi strani pa bi lahko imeli ravno zaradi tega težave na ostalih “podhranjenih” področjih. Močan vpliv se bo vse tja do četrtka kazal tudi na področju ljubezni. Zaljubljenim se obetajo izjemno “vroči” dnevi in noči, medtem pa samske čakajo lepe možnosti za zmenek ????.

Pozor na negativne učinke!

Lahko se pripeti, da se preveč delovne energije in zaleta nabere v eni sami točki kar zlahka povzroča nemir, ki se izraža v nestrinjanju z drugimi, v prepirih in splošno izraženi jezi ????. V takšnih trenutkih se poizkusite umiriti s pomočjo meditacije ???? ali branjem knjig/revij z globljo vsebino. Takšni v družbi ne boste pretirano zaželeni in tudi produktivni ne boste ravno dosti.

Sprememba sredi tedna

Po sredi bo sledilo obdobje, ko bomo zlahka uresničevali zastavljene cilje. V začetku tedna bo priporočljivo počakati s kakšnimi večjimi posli ali vlaganjem kapitala ????. Nemirne misli bi lahko zlahka vodile na napačno pot in k napačnim odločitvam. V sredo ali četrtek pa bo že boljši čas za to. Torej, če imate pred seboj kakšen večji projekt ali pomemben sestanek, raje počakajte do takrat. Ste že preverili svoj Tedenski horoskop? ????