Predstavljamo vam prvo tedensko astrološko napoved! Preverite kako bodo zvezde in planeti ta teden vplivali na vse nas.

Ta teden pri─Źenjamo z veliko pozitivne energije ­čöő. Na─Źeloma se bo pri vseh poznalo, da bodo prekipevali od idej in ┼żelje, a le od nas samih bo odvisno kaj od tega bomo realizirali. Zavedati se je potrebno, da se nam utegne ta energija nakopi─Źiti na posameznih podro─Źjih.

Izjemno produktiven teden

Umetniki bi tako lahko imeli pred seboj dneve izrazitega ustvarjanja, ko bo zanje meja le nebo, po drugi strani pa bi lahko imeli ravno zaradi tega te┼żave na ostalih “podhranjenih” podro─Źjih. Mo─Źan vpliv se bo vse tja do ─Źetrtka kazal tudi na podro─Źju ljubezni. Zaljubljenim se obetajo izjemno “vro─Źi” dnevi in no─Źi, medtem pa samske ─Źakajo lepe mo┼żnosti za zmenek ­čśŹ.

Preveri svoj TEDENSKI HOROSKOP!

Pozor na negativne u─Źinke!

Lahko se pripeti, da se preve─Ź delovne energije in zaleta nabere v eni sami to─Źki kar zlahka povzro─Źa nemir, ki se izra┼ża v nestrinjanju z drugimi, v prepirih in splo┼íno izra┼żeni jezi ­čśá. V tak┼ínih trenutkih se poizkusite umiriti s pomo─Źjo meditacije ­čžś ali branjem knjig/revij z globljo vsebino. Tak┼íni v dru┼żbi ne boste pretirano za┼żeleni in tudi produktivni ne boste ravno dosti.
Sprememba sredi tedna

Po sredi bo sledilo obdobje, ko bomo zlahka uresni─Źevali zastavljene cilje. V za─Źetku tedna bo priporo─Źljivo po─Źakati s kak┼ínimi ve─Źjimi posli ali vlaganjem kapitala ­čĺ░. Nemirne misli bi lahko zlahka vodile na napa─Źno pot in k napa─Źnim odlo─Źitvam. V sredo ali ─Źetrtek pa bo ┼że bolj┼íi ─Źas za to. Torej, ─Źe imate pred seboj kak┼íen ve─Źji projekt ali pomemben sestanek, raje po─Źakajte do takrat. Ste ┼że preverili svoj Tedenski horoskop? ­čĹł

 

Naro─Źi se na pozitivne e-novi─Źke ­čĺľ

Deli s prijatelji

Ara Bella

Strastna ljubiteljica Astrologije in vsega kar je povezanega z njo, vede┼żevanjem in vsem kar je nenavadnega za obi─Źajnega ─Źloveka. ┼Że kot mala deklica sem izkusila nenavadno izku┼ínjo, ki ┼íe danes spada pod nerazlo┼żljiv fenomen.
Ara Bella

Morda vas zanima tudi: