Verzi in voščila za rojstni dan se vedno izkažejo za lepo voščilo katerega se prav vsak razveseli na svoj najpomembnejši dan. Napisati kakšnega, to pa je povsem nekaj drugega kajne? Zato smo tu, da pomagamo in vam po želji napišemo unikatnega samo za vas!

 

Vedno znova se znajdemo v položaju, ko ima nekdo od bližnjih ali prijateljev rojstni dan, pa ne vemo kako voščiti. Verjetno se počutite kot večina ostalih, ki so povsem brez idej. Na pomoč se zatečemo k spletnim razglednicam pa tudi verzom za rojstni dan. Seveda ne želimo pošiljati oguljenih, nič kolikokrat že poslanih voščil.

Potreba po inovativnosti

Sicer je že vsakdo med nami kdaj spesnil kak verz, če ne prej pa v srednji šoli za kakšno svojo veliko ljubezen. Enim je šlo bolje drugim slabše a namen je bil navadno dosežen v obeh primerih. Ponavadi obvelja, da je pomemben namen. Pisali smo pisma, kovali verze, rezljali in počeli še precej reči za katere smo menili, da bodo dovolj inovativne za dosego cilja. Da te ljubezen opazi, da je slavljenec srečen, …
K sreči se danes nahajamo v dobi tehnologije in svetovnega spleta do katerega imamo dostop praktično vsi. Pojavilo se je ogromno spletnih strani različnih vsebin med katerimi tudi takšne z verzi za rojstni dan, voščili in podobno vsebino. Najlepše pri odprtosti spleta je to, da lahko objavljajo prav vsi. Torej, v primeru, da pišete tudi sami, vaše stvaritve vsekakor dobrodošle na zlowdaj@gmail.com. Če jih seveda želite deliti z ostalimi in jim pomagati, ko se znajdejo pred težavo kako nekomu voščiti rojstni dan.

Kako sestaviti voščila za rojstni dan?

Obstaja seveda več načinov a bistveno pri voščilu je vsekakor, da je to iskreno. Dovolj je roka, iskren pogled in stavek v smislu “Dragi prijatelj, želim ti vse dobro, veliko zdravja in seveda sreče v tvojem življenju!” Z iskrenostjo bo namen vedno dosežen a ljudje smo radi inovativni in obožujemo presenečenja. Prav zato se trudimo z raznimi verzi in pišemo voščila za rojstni dan, unikatnimi voščilnicami, nekateri pa celo s staro, klasično pošto.

Se sploh še spomnite kako je, ko v roke prejmeš poslikano voščilnico z izvirnim besedilom, ki se nanaša le nate osebno. Nekdo si je dejansko vzel čas, kupil voščilnico, znamko, napisal voščilo in oddal na pošto. Poleg lepih želja, je v to voščilo vložil tudi svoj čas in denar. Kako lepo!

Danes smo se sicer navadili, da na to ne gledamo več tako romantično a zagotovo bi nam bilo toplo pri srcu, ko bi prejeli takšno čestitko. Malo za hec, v teh časih smo vajeni po pošti prejemati le še položnice, opomine in obvestila iz davkarije hehe 🙂 Prav zato marsikoga strese ob informaciji, da je prejel nekaj po pošti. Hja, tako daleč je že šlo ja.

voščila za rojstni dan

Uporabite domišljijo!

Slavljenca navadno dobro poznamo. Prav zato lahko uporabimo domišljijo in mu voščimo na način kakršen bo njemu najbolj po godu. So tudi ljudje, ki voščil dejansko ne marajo. Takšnim naša pretiravanja ne bodo preveč všeč. Torej klasična, roka in lepe želje, morda klic po telefonu.

Romantične duše in tisti, ki tudi sami precej uporabljajo domišljijo, ko voščijo drugim, pa potrebujejo malce več. In s tem bodo tudi zadovoljni, počaščeni. Velikokrat pretiravamo z darili. Dražja so, boljše je? No, ne ravno. Spet se vrnimo k razmišljanju, da več dosežemo, z iskrenostjo in, ko damo nekaj od sebe, iz srca. Takšno darilo, pa naj bo to ročno izdelana vazica za rože, bo navadno bolj ganilo slavljenca kot kupljen set kozarcev. Seveda so tudi ljudje, ki za darilo pričakujejo nič manj kot nov avtomobil. Je pa to seveda povsem druga zgodba.

Vse najboljše, veliko uspeha, sreče in, predvsem, zdravja vsem skupaj!

P.S.

Pa pameti seveda tudi hehe

Naši verzi in voščila za rojstni dan (klikni za več verzov)

Verzi za rojstni dan

Vse najboljše draga moja,

zdravja še veliko dni,

srečna misel naj bo tvoja,

to ti tvoj ….. želi!


NALOŽI V SMS!

Verzi za rojstni dan

Danes je najlepši dan,

danes je tvoj rojstni dan.

Le praznuj, skrbi pozabi,

pa na kakšen pir povabi!


NALOŽI V SMS!

Verzi za rojstni dan

Želim ti sreče in zdravja,

želim ti le lepih reči,

želim ti živahnega slavja,

ljubezni in lahkih poti.


NALOŽI V SMS!

Deli s prijatelji

Katka Gorše

Katka Gorše

Moje ime je Katka, v življenju sem se naposlušala o simpatični kravici Katki :). Obožujem vse kar je pozitivnega in lepega. Lepe misli, verze, ... pa že nekaj let vztrajno zapisujem v star zvezek. Zdaj sem se odločila, da jih delim še z drugimi. Upam, da vam bodo všeč in boste zaradi mojih besed tudi sami sproducirali kakšno pozitivno misel več.
Katka Gorše

Latest posts by Katka Gorše (see all)

Morda vas zanima tudi: