Vse najboljše ti želim! Voščila za rojstni dan in druge priložnosti

Voščila

vse najboljše

“Vse najboljše zaželeti, ni najlažje na tem sveti’, kot povedati vsak dan, kak te srčno rada imam. Srce’ hoče, jezik noče, duša pa od muke joče.”

Tudi sama sem se nič kolikokrat znašla v situaciji, ko sem želela voščiti nekomu, pa mi prave besede kar niso hotele z jezika. Pa saj ni težko stisniti roko in zdrdrati tisto “Vse najboljše za tvoj rojstni dan”, ampak tega enostavno ne morem. Me kar v prsih stisne, ko pomislim na to. Sama na te reči gledam iz tistega zornega kota, ko naletiš na nekega znanca ali znanko, pa ti ta namesto dober dan reče “Kako si?”. V resnici jih naše počutje in stanje sploh ne zanima (večinoma), le pozdraviti ljudje več ne znajo drugače. Pa saj ne, da bi me to tako obupno motilo a vendarle želim pri voščilu od sebe dati nekaj več.

Ko nekomu voščim na njegov osebni praznik, želim, da je to od srca. Da mu izrečem lepe želje, ki mu jih želim in privoščim. Po drugi strani pa tudi nekoliko bolj intimno povem oziroma izrazim svoje misli. Precej ljudi mi je že reklo “Katka, ti pa res kompliciraš”, a jaz to enostavno vidim in čutim drugače. Tudi sama takoj vem ali je bilo nekaj izrečenega meni iskreno od srca ali le kratka puhlica.

[su_quote cite=”Katka G.”]Ravno zato sem se odločila, da z vami delim nekaj mojih iskrenih misli, voščil za vse najboljše in čustev, ki se mi ob tem porodijo.[/su_quote]

Vse najboljše

Vse najboljše dragi moj brat

Ko se ozrem nazaj in pomislim kolikokrat si me vlekel za lase, mi vrgel kakšno igračo v glavo, skrival reči, … huh. A ne vidim le tega. Vidim tudi trenutke, ko sva se skupaj igrala, trenutke, ko si mi pomagal postaviti vrtno hišico. Spomnim se tvojega prvega pretepa v šoli. Domov si prišel potolčen, ker si branil svojo sestro. Spomnim se kako si mi nesebično odstopil sobo v svojem stanovanju, ko sem ostala na cesti. Spomnim se, ko si mi rekel, da bo še vse v redu in, da boš vedno ob meni, če te bom potrebovala. Dragi bratec, hvala ti, da nisi nikoli prelomil obljube. Želim ti vse najlepše na ta osebni praznik. Da se ti bodo oči še vedno iskrile ob vsaki novi ideji, da boš vedno ljubil in ostal ljubljen. Da bi bil še naprej tako zdrav in srečen, ter srečo delil z drugimi. Vse to in seveda še več, ti želi tvoja sestra.

Vse najboljše ob rojstvu tvojega otroka

Draga Mirči, na svetu si le dan dlje kot jaz. Voščili sva si nič koliko rojstnih dni, božičev in drugih veselih praznikov a še nikoli nisem bila ob voščilu tako ponosna, tako mehkega srca in polna toplih emocij kot zdaj. Povila si sina. Svojega prvega otroka. Postala si mati. Pomisli … mati! Nekaj najbolj čudovitega kar se ti lahko v življenju primeri. Ob tej priložnosti dovoli, da ti iz srca zaželim vso srečo pri opravljanju najbolj zahtevne in odgovorne službe na tem svetu. Službo matere. Tebi, tvojemu dragemu možu in malemu princu, ki te že prvi dan tako milo drži za palec. Srečno in vse najboljše!

Vse najboljše oče za tvojih prvih 60

V naši družini smo vedno govorili, da smo družina stoletnikov. Časi se spreminjajo in 100 let za nas postaja mačji kašelj :). Dragi oče, želim ti vsaj še enkrat toliko lepih in zdravih let, kot jih je za teboj. To so leta garanja, poštenega odnosa do sebe in okolice. Leta na katera si lahko upravičeno ponosen, tako kot smo ponosni prav vsi tvoji. Naj se ti uresničijo prav vse želje (čeprav vem, da jih je vsaj pol povezanih z nami) in ostani srečen tako v srcu kot na obrazu kjer nikoli ne manjka tvoj iskren nasmešek.

Vse najboljše za tvoj 18. rojstni dan

Prišel je dan, ki si ga tako močno in neučakano pričakoval. Dan, ko postajaš “uradno” polnoleten a nikoli ne pozabi, da se polnoletnost zgodi v glavi. Niso le leta merilo tistega kar smo. Ko postaneš v glavi polnoleten, takrat si zares odrasel. Zate lahko rečem, da si odrasel v glavi že kakšno leto poprej zato me prav nič ne skrbi, da ti v življenju ne bi dobro šlo. Bodi srečen in še naprej zagnan na svoji izobraževalni poti. Ne obupaj niti v najtežjih trenutkih, saj bo vedno nekdo ob tebi. Želim ti polno srce ljubezni in razumevanja, osebne sreče in, da boš na vsako svoje vprašanje vedno našel odgovor. Ta ti ne bo vedno všeč, od tebe pa je odvisno ali boš krenil po novega ali se zadovoljil s tem. Moji nasveti ti bodo vedno na voljo. Morda ti tudi ti vsi ne bodo všeč, a dejstvo je, da bodo iskreni, pošteni in skrajno dobronamerni. Rada te imam, tvoja mami!

Ko Katka zaželi vse najboljše vsem

Sem oseba vedrega in pozitivnega duha. Tako kot drugi, sem se tudi sama že kdaj znašla v neprijetni, težki situaciji, a preživela. Spoznala kako boleča je lahko ločitev, kako je, ko se soočaš z boleznijo svojega otroka in kako je ostati na cesti povsem brez vsega. Po tuji napaki in lastni naivnosti!

S pozitivnim razmišljanjem in zaupanjem v dobro, sem se vedno pobrala iz vsake, še tako umazane mlake. Vsak uspeh, ki je prevladal nad neuspehom je bila nova zaloga moči za naprej. Zadala sem si cilje. Sprva tiste osnovne, kakršne ti dajo straši, ko odhajaš od doma. Dosegla in presegla sem jih potem pa dovolila, da mi napačna oseba v mojem življenju za nekaj časa vse to uniči. Obkrožena z dobrimi ljudmi pozitivnih misli se nisem dala. Nikoli nisem obupala niti za trenutek. Solznih oči sem si govorila, da bo nekoč bolje. In je bilo. Še danes je.

Širimo dobro in pozitivno energijo, če želimo, da se nam kdaj vrne kajti prav vsaka misel, ki jo oddamo od sebe se nam nekoč vrne kot bumerang. In prav od tistega trenutka, ter tiste misli in namena bo odvisno ali bomo prejeli darilo ali klofuto. Od kar mislim lepe misli in ljudem okoli sebe ter celotnemu svetu želim le lepe in dobre reči, se mi dobro tudi vrača. Moje srce je polno ljubezni, ob sebi imam izjemnega partnerja, ki nikoli ne pozabi vprašati kako sem in to vsak dan vpraša na drugačen način. Tudi jaz mu odgovorim vedno drugače. Enkrat z besedo, drugič s poljubom ali nasmehom.

[su_quote cite=”Vaša Katka G.”]Zaželimo sebi in drugim le vse najboljše in bomo najboljšega tudi deležni. Ne vedno, a vseeno večkrat kot sicer.[/su_quote]

Takole simpatično zaželi vse najboljše nadvse pozitivna Tanja Žagar

Vse najboljše naši Sloveniji