Zabava za rojstni dan

Verzi, Zabava

zabava za rojstni dan

Z rojstnim dnem povezujemo dobro voljo, zabavo, verze za rojstni dan, a tudi obilico smeha. Tokrat smo želeli poskrbeti prav za slednjega.

Praznovanje otroškega rojstnega dne je že nekako “klasika” in navadno pomeni obilico povabljenih prijateljev in sošolcev, ter zabavo primerno letnemu času. Če gre za praznovanje v poletnem obdobju gre največkrat za piknik v naravi, igro in zabavo. Tisti rojeni v hladnejših mesecih pa svoje rojstne dni praznujejo doma, morda na bovlingu ali kateri drugi zaprti lokaciji.

via GIPHY

Za rojstni dan si starši, ali pa animatorji prizadevajo narediti zabavo karseda aktivno in zabavno. Seveda ne sme manjkati dobre hrane in pijače, ki pa je resnici na ljubo, otrokom zadnja skrb.

Verzi rojstni dan!

Pri starejših pa je nekoliko drugače. Mladina, tam nekje po 15-em letu želi zabavo organizirati sama, več skrbi je posvečene izbiri lokacije, povabljencev, zvrsti glasbe in tudi pijače in jedače. Praznovanje 18-ega rojstnega dne je navadno najbolj burno, saj oseba tisti dan vstopa v odraslo življenje kar zna s svojimi najboljšimi prijatelji dobro proslaviti.

Tudi po 100-tem rojstnem dnevu?!

Potem pa so tu različne okrogle obletnice za 20-i, 30-i in 40-i rojstni dan, seveda pa je eden večjih in pomembnejših mejnikov tako-imenovani “Abraham”, ki oznanja, da je za nekom spoštljivih 50 let življenja! A brez skrbi, zabava se takrat šele prične. Tudi pri 100-tih je lahko še kako zabavno. Ne verjamete? Poglejte spodaj ?

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY