Zahvala zvestim bralcem in prijateljem!

Pozitivne misli

Lučke v Ljubljani

Dragi naši bralci in prijatelji, hvala vam za vsak vaš trenutek v letu 2020! ????

Ko se danes ozremo nazaj in pomislimo skozi kaj vse smo morali to leto, in koliko novega smo se ob tem naučili, za hip obstanemo mešanih občutkov. A le za hip, saj se takoj nato spomnimo ogromno lepih trenutkov, stvari ki smo se jih naučili, kako smo skozi leto rasli, se razvijali in odpirali nove kanale za dojemanje sveta okoli nas.

Še naprej bomo ostali tu za vas, delili z vami lepe in pozitivne misli, vas razveseljevali z verzi in voščili, kukali v prihodnost, a se tudi zabavali in smejali. Verjamemo, da je vsaka pozitivna misel košček do mozaika, ki naslika lepši svet za vse nas. Kot vedno bomo še naprej veseli vaših predlogov, pohval, a tudi kritik, če bodo na mestu.

Prihajajo božično novoletni prazniki!

voščilo za božič 2020Na vrsti je najlepši del leta, ki bi ga morali vsi skupaj preživeti s svojimi najdražjimi v ožjem družinskem krogu. Žal nas je letos mati narava opozorila na svojo moč in nam morda namignila, da še imamo čas postati boljši, bolj paziti nanjo, a tudi nase.

Vsi na žalost ne bomo mogli biti v družbi tistih, ki jih nosimo najbližje srcu, bomo pa z njimi vsekakor v mislih.

K sreči živimo v času, ko je komunikacija na daljavo mogoča praktično povsod, ko se vidimo v živo, čeprav smo stotine kilometrov daleč, ko se slišimo, smejimo in uživamo v pogovorih s svojimi najboljšimi prijatelji, družino in znanci.

Za vse vas, ki vam občasno zmanjka idej glede tega kako voščiti praznike, imamo na voljo seveda brezplačne božične verze in novoletna voščila.

Že poznate magične odgovore?

Pred kratkim smo na našo spletno stran dodali brezplačno vedeževanje v obliki magičnih odgovorov. Spodaj lahko vidite karto, ki odgovarja na vaša vprašanja, uporaba pa je sila preprosta. Globoko pomislite na vprašanje, na katero si resnično želite odgovora, kliknite in preverite svoj magični odgovor.

Naj bodo ti božični prazniki čas miru in spoštovanja drug drugega, namenjeni premisleku o sebi in o tem kaj lahko še postorimo, da postanemo boljši.