In kako nam kaže ta teden?

Horoskop

tedenski horoskop napovednik

Kot vedno, tudi tokrat na voljo nov tedenski horoskop na strani Zlowdaj.si!

Ali ste vedeli, da je horoskop lahko napisan za vsako znamenje posebej, pa tudi za vsa skupaj? Tudi na ravni države je mogoče napisati horoskop, ali pa pogledati kako kaže vašemu hišnemu ljubljenčku? Verjetno se sprašujete kako.

Horoskop za določeno obdobje

Ko se pišejo horoskopi na ravni znamenja zodiaka, se upošteva določeno datumsko obdobje od do. Na ta način se lahko napiše napoved za posamezni znak glede na datum trajanja le tega in glede na posamezno obdobje za katerega se horoskop piše.

Primer: Rak (22.6. – 22.7.), nato se upošteva še obdobje za katero se piše napoved (dnevno, tedensko, mesečno, letno) in na podlagi astrološke karte in pozicije planetov v določenem obdobju prične nastajati napoved.

Še bolj natančna napoved je seveda tista, ko se v tem izračunu upošteva datum rojstva osebe in ne zgolj obdobje znaka zodiaka v katerem je rojena. Enako kot za osebo pa se lahko horoskope piše tudi za državo, saj poznamo datum njenega nastanka, posamezno podjetje (kdaj sprejeti pomembne odločitve), živali in podobno. A bodi dovolj o tem.

tedenski horoskop

Tedenska napoved do 28.3.2021

Tedenski horoskop za posamezna znamenja in tekoči teden je bil objavljen že včeraj. Tokrat pa povejmo še kakšna je splošna napoved za vse nas.

Nad nami bo skozi celoten teden viselo neko pomembno vprašanje, ki nam bo krojilo prihodnost. Morda gre to povezati tudi s trenutnim stanjem okoli epidemije, a videti je, da utegne priti do velikih presenečenj. Ko bomo že pripravljeni na določene končne odločitve, bo prišlo do precejšnjega zasuka in v drugo polovico tedna bomo vstopili nekoliko zmedeni, nekateri tudi pozitivno presenečeni.

Ta teden vsekakor ne bo idealen za kakšne pomembnejše odločitve na delovnem področju, kot tudi na na zasebnem, ljubezenskem področju. Ljudje s težavami v zakonu, bodo precej obupano iskali rešitve, čeprav bo videti, da jih druga stran ne želi. Naj vam to ne vzame poguma, kajti prav trud do konca, utegne spremeniti nastalo situacijo.

via GIPHY

V zraku bo nemir

Veliko bo tudi manjših prepirov, ki ne bodo želeli izzveneti, bo pa ta teden vsekakor čas za osebno rast, branje in raziskovanje. Tisti, ki ste v fazi učenja, morebiti pričakujete napredovanje v službi, ali pa opravljate kakšen izpit, boste že pred koncem tedna precej bližje svojemu cilju.

Pari in velike družine bodo imele opraviti s pomembnimi nalogami, ki bodo zahtevale kar nekaj prostega časa, samske osebe pa bodo še najbolj uspešne v komunikaciji, ki bo potekala na daljavo. V tisti 1 na 1 pretiranega uspeha ni pričakovati, zato je bolje počakati vsaj na pričetek vikenda, ko se bodo komunikacijske poti precej bolj odprle.

Prav tako ta teden ne bo pretirano uspešen za osebe, ki se ukvarjajo s poslom, ki od njih terja večje fizične obremenitve. Vodstveni kadri boste uspeli omiliti manjše težave, ki se vlečejo že dlje časa. A čisto vse tudi ne bo tako črno.

Če se malce pošalimo, imamo vsaj lepo vremensko napoved, in lepo vreme ter višje temperature bodo iz vseh nas potegnile tisto najboljše. Ostanite pozitivni ne glede na trenutne razmere in pojdite v naravo!