Novoletna voščila in lepe misli ob zaključku leta

Uncategorized, Voščila

Novoletna voščila in lepe misli ob zaključku leta

Prihaja čas, ko na vrsto pridejo novoletna voščila in lepe misli ob zaključku leta. Ko pomislimo na vse dobro v starem letu in drug drugemu zaželimo vse najboljše v prihajajočem.

Kljub temu, da se svet spreminja in mi z njim, da postaja tempo življenja čedalje hujši, pa še vedno znamo najti čas zase in svoje bližnje.

Saj znamo ne?

Vsekakor premalokrat. Kdaj ste se nazadnje, sredi vse naglice, ki jo poznate, ustavili in globoko zajeli zrak z namenom, da bi za hip ustavili čas? Se spomnite kdaj ste sredi pomladi ali poletja sedeli vrh kakega zelenega hriba, opazovali dolino ali pa se zazrli v daljavo ne da bi pri tem mislili na delo ali druge skrbi?

Moderni svet je nekako uspel potlačiti te naše potrebe in hotenja. Želje po trenutkih, ko smo sami s seboj in razmišljamo. Morda o smislu življenja, vesolju, bogu ali pa morda le o vprašanju kaj je bilo prej, kokoš ali jajce. Pomembno je, da imamo pri sebi vedno na razpolago kakšne lepe misli, pozitivne misli ki preženejo oblake na nevihtnem nebu kadar na obzorju še ni sonca. Tistega lepega, rumenega in toplega, ki skrbi za naše dobro počutje.

Lepe misli ob zaključku leta za lep vstop v novo obdobje

Posebni prazniki nas opomnijo, da obstajajo tudi druge reči poleg dela in divjanja z enega konca na drugega. Da obstajajo tudi družina in prijatelji, ki z nami delijo vse dobro in slabo. In prav tisti, ki so nam v oporo skozi celotno leto, nas imajo radi in nas razvedrijo, si vsekakor najprej zaslužijo toplo voščilo za novo leto in želje po vsem najboljšem.

Zaželimo drug drugemu od srca prav vse kar bi najprej zaželeli sebi. Zdravja, veselja in osebne sreče. Da bi poleg sebe, znali osrečevati tudi druge. Se nasmejati kadar je hudo in potegniti voz za sabo. Da bi vedno našli primerne besede za vsako priložnost. Bili dovolj ponižni, da bi videli, slišali in čutili naravo okoli nas. Spustili vesolje vase in mu dovolili, da nas razsvetli s svojim neskončni bistvom. Da bi se končno počutili svobodne in vredne bivanja na tem prelepem planetu.

pozitivne misli verjemi vase

Novoletne voščilnice z dušo

Fraza, da ni vse v denarju je dokaj obrabljena in prevečkrat izrabljena. A dejstvo je, da gre za popolno resnico. Resnico, da je ni večje na tem svetu. Do določene mere materialna sredstva so potrebna, ampak čemu kopičenje bogastva na kup, ko pa nedaleč stran nekdo nima niti kosa kruha na mizi. Kupovanje dragih daril, ko otrok v sosednji hiši že dva dni ni jedel. Lahko smo srečni brez denarja, če se tega zavemo. A denar sreče kupiti ne more. Morda za hip, ali dva. Potem pa vse okoli nas postane prazno, brez najmanjše vrednosti.

Ne kupujte dragih daril, da bi z njimi voščili novo leto ali rojstni dan. Podarite nekaj od srca. Lepe besede ali pa nekaj, kar je nastalo z vašim trudom in po vaši ideji. Nekaj unikatnega, neponovljivega in neprecenljivega. Izdelajte preproste ali pa nekoliko bolj zahtevne novoletne voščilnice s katerimi boste jasno sporočili kako zelo cenite osebe katerim so namenjene.

Novoletno voščilo z verzi za novo leto

tedenski horoskopZačinimo voščilo z verzi za novo leto katere lahko zapišete v novoletne voščilnice. Podarimo svoje lepe misli ljudem, ki so nam blizu in jim sporočimo kako zelo jih cenimo. Povejmo kdaj kaj lepega tudi popolnemu neznancu ali neznanki.

Brezdomcu, ki se celo leto bori za življenje in kateremu namesto toplega kamina ob božiču in novem letu, strah pred mrazom odganja pozitivne misli. Nekomu s katerim smo se med letom morebiti sprli. Oprostimo drug drugemu napake in se zazrimo v prihodnost.

Pozabimo na zamere in razprtije. Sodelujmo pri izgradnji boljšega sveta. Sveta, na katerega bodo ponosni naši zanamci. Skrbimo za naravo, čisto vodo in svež zrak. Prisluhnimo sami sebi in se poslušajmo. Rešujmo kar že znamo, za ostalo iščimo rešitve. Bodimo pozitivni, dobri drug do drugega in se spoštujmo.

VSE DOBRO V 2021 VAM ŽELIMO!