Pi Network transfer in KYC

Računalništvo

Pi Network transfer in KYC

Upravljavci aplikacije za kriptovaluto PI Network, so kot je bilo obljubljeno, lansirali dodatek za transakcijo kovancev!

Nekateri izbranci so lahko že preizkusili delovanje prenosa sredstev med uporabniki. Tako eden izmed uporabnikov poroča, da je od drugega uporabnika kupil čebelji med za katerega je (vključno s poštnino) plačal v PI-jih ????.

KYC ali potrditev identitete z aplikacije Yoti

Če boste želeli tudi sami pridobiti možnost transferjev kriptovalute Pi, boste morali najprej skozi potrditev identitete. To boste najlažje opravili s pomočjo priznane aplikacije Yoti, Aplikacija za preverjanje identitete Yotiki bo od vas zahtevala osebne podatke. Sam potek je dokaj enostaven. Potrebno je fotografiranje potnega lista nakar iz pridobljene fotografije aplikacije sama vnese vse zajete podatke. Prav tako boste morali narediti še en selfie za prepoznavno obraza in dokazilo, da ste prava oseba.

Se sliši strašljivo? Sam se opravil vse opisano. Aplikacija Yoti je svetovno znana aplikacija za hrambo osebnih podatkov s katerimi lahko potrjujete različne zadeve preko spleta. Brez tega na žalost ne bo šlo in “prigarane” kovančke boste lahko zgolj gledali na zaslonu mobilnega telefona. Povsem logično je, da se mora izdajatelj PI-jev prepričati o istovetnosti uporabnika računa, če želi zagotoviti varnost prenosa in plačil.

[su_button url=”https://minepi.com/Qoiquratz” target=”blank” style=”flat” background=”#0379ff” color=”#ffffff” size=”13″]Ne zamudi priložnosti za zaslužek in se BREZPLAČNO registriraj še danes! Uporabi kodo Qoiquratz[/su_button]

[su_pullquote]Več o vroči kriptovaluti PI NETWORK![/su_pullquote]

???? Kdaj plačevanje s PI Network kovanci?

V resnici lahko počnemo to že sedaj vsi tisti, ki imamo v svojem profilu to možnost. V samem meniju profila povsem zgoraj pod HOME se bosta pojavili dve črtici (ena puščica) in napis “Transfer”. Trenutno gre za testne profile katerim pa bodo kmalu sledili tudi vsi ostali uporabniki. Zelo zanimiv model je tudi, da ta hip vrednost PI-ja določamo uporabniki sami. Prej omenjeni prodajalec in kupec sta se poročila o vrednosti čebeljega medu in poštnine v PI-jih in sprovedla transakcijo. Med je prispel kot obljubljeno, kovančki pa tudi.

Vsi prisluženi PI-ji ti bodo na voljo za prenos med računi šele, ko bodo vsi tvoji “rudarji” potrdili identiteto. Do takrat na voljo samo kovanci, ki si jih narudaril/a sam/a!

Ali je to pravi model za trenutni trg ali ne, bo pokazal čas. Dejstvo pa je, da so ustanovitelji PI Network doslej naredili prav vse kar so obljubili in tega vsekakor ni bilo malo. Ta hip nas je že več kot 2 milijona in pol uporabnikov aplikacije in prav nič ne kaže, da bi se rast samega omrežja kaj kmalu ustavila. Še več, PI Network je trenutno najhitrejše rastoča kriptovaluta na svetu! Še vedno smo v zgodnji fazi zato ne čakaj in se nam pridruži ⤵️⤵️⤵️⤵️