Nova priložnost za zaslužek! Kriptovaluta PI Network

Računalništvo

kriptovalute PI Network

Leta 2009 sem zamudil izjemno priložnost z Bitcoini, tokrat je s PIji ne bom! Pi Network je dosegljiv tudi Sloveniji in Slovencem.

Zakaj sem se sploh zagnal v tale Pi Network? Spomnim se tistega dne, ko mi je sodelavec, sicer programer, dejal “stari, a kupimo za 100€ Bitcoinov?”. Ker nisem imel pojma za kaj gre sem iz prve rekel nekaj v stilu “Mah, ne igram jaz igric” in odmahnil z roko. V tistem trenutku je bil 1 Bitcoin vreden celih 0,03€. Najvišja vrednost Bitcoina je kasneje dosegla slabih 18.000$! V nekem trenutku bi lahko imel v žepu, reci in piši, 50 milijonov € ????

Še danes mi je globoko žal, da sem bil takrat človek s tako malo vizije glede kriptivalute, ki je orala ledino danes več tisočim. Z nekaj malega izjemami, od ostalih ni kaj dosti koristi. Je pa pred nekaj meseci v javnost prišla neka povsem nova zgodba v svetu kriptovalut.

Ne zamudi priložnosti za zaslužek in se BREZPLAČNO registriraj še danes! Uporabi kodo Qoiquratz

Rudarjenje s pomočjo mobilnega telefona | PI Network

Trije diplomanti z univerze Stanford (dr. Nicolas Kokkalis, dr. Chengdiao Fan, Vincent McPhillip) so v svet poslali aplikacijo PI Network, namenjeno za rudarjenje njihove kriptovalute PI z uporabo mobilnega telefona. Če se spomnite, za kriptovalute na telefonu PI Networkrudarjenje Bitcoinov je bila (še vedno je) potrebna kar obsežna računalniška oprema, draga grafična kartica in precej električne energije.

Pri PI Networku je zadeva nekoliko drugačna. Aplikacija porabi komajda kaj baterije, procesorja pa ne obremenjuje. Na prvi pogled gre za sistem mrežnega marketinga “Vpiši se pod mene in povabi čimveč prijateljev”. K sreči pa je osnovna naloga in ideja treh strokovnjakov na kripto področju precej drugačna.

Ustanovitelji v prvi vrsti stremijo k varnosti (ne želijo, da bi kovance rudarili računalniški programi) zato se pri tem zanašajo na svoje uporabnike. Da jih želijo čim več povabiti medse pa tako ali tako ne čudi, saj kriptovalute zaživijo prav zaradi množice, ki jo uporablja. In, ko je množica dovolj velika, je ne more več spregledati niti kripto borza. Takrat pa se zabava šele prične!

Registracija in rudarjene kovancev sta BREZPLAČNA!

Potrebno je potrditi, da smo resnična oseba in ne kak računalniški program. To storimo s pomočjo pridobljene varnostne kode, ki jo prejmemo kot SMS, svoje prijatelje pa dodamo v svoj varnostni krog in na ta način prispevamo k večji varnosti same mreže. Ker smo tako dobri, nas PI Network nagradi z višjo stopnjo pridobivanja kovancev, na kar vpliva še nekaj drugih reči. Enkrat na dan je potrebno klikniti na ikono na desni strani zaslona in s tem potrditi, da smo resnične osebe in ne računalniški bot.

Ne zamudi priložnosti za zaslužek in se BREZPLAČNO registriraj še danes! Uporabi kodo Qoiquratz

Koliko so vredni PI Network kovančki?

Ta hip, čisto nič. Tudi Bitcoin na začetku ni imel nobene vrednosti pa poglejte kam je prišel. Vrednost kriptovalutam da trenutek, ko jih katera od kripto borz umesti na svoj seznam trgovanja. Za kripto borze pa so kriptovalute zanimive, ko imajo te veliko število uporabnikov in, ko je z njimi moč kaj kupiti/trgovati itd.

V ekipi PI Networka so se odločili, da bodo za svoje uporabnike v prihodnosti ponudili kar nekaj možnosti trgovanja in s tem tudi pridobivanja na vrednosti same kriptovalute.
*januar 2020 je to dejansko že mogoče za vse, ki imajo v meniju aplikacije opcijo “Transfer”. Prve transakcije so bile že sprovedene. Nekdo je od nekoga kupil lonček čebeljega medu.

In kaj lahko počnem s PI Network valuto?

Trenutno še nič. Rudarjenje kovancev se je komajda dobro začelo (marec 2019) in projekt je še vedno v začetni fazi. Vsi tisti, ki aplikacijo uporabljamo ta hip, smo v veliki prednosti pred ostalimi, ki še pridejo. Ko sem pričel z rudarjenjem sam, je bilo v mreži dobrih 1000 ljudi, čez 3 dni 5000, nato 50.000, po le treh tednih pa že kar 100.000! Ta številka je bila dosežena na dan 6.7.2019. Kar pa ta mejnik prinaša s seboj pa je prva prepolovitev višine na-rudarjenih kovancev na uro. Plan je narejen že od samega začetka, naslednja prepolovitev pa je sledila pri 1 milijonu uporabnikov.

OPOMBE:
*28.8. 200.000 uporabnikov
*13.9. 350.000 uporabnikov
*1.11.2019 1 milijon uporabnikov
*23.1.2020 2,5 milijona uporabnikov!

Stanje in novice na dan 31.1.2020* Trenutno sem pri 14.500 PI
* Rudari nas že preko 2.5 mil.
* Razvijalci so (kot obljubljeno) testnim uporabnikom omogočili prenos PI-jev (tudi meni).
* V naši ekipi je 49 rudarjev

Uporabi povezavo MinePI-Qoiquratz in se priključi naši ekipi!

Pohitite in se BREZPLAČNO registrirajte še v zgodnji fazi!

Kljub strmemu naraščanju uporabnikov in trenutni številki, pa je sama zadeva še vedno v “early” fazi kar pomeni, da smo še vedno zgodnji in lahko veliko pridobimo.

Velja dodati, da je aplikacija prestala izredno strog pregled pri Applu in tudi Googlu. Oba sta zelo rigorozna, ko beseda nanese na rudarjenje kriptovalut. Spodaj si lahko ogledate nekaj zaslonskih slik kako je videti sama aplikacija, ki jo uporabljam. Slike spodaj niso posodobljene, sem pa trenutno (januar 2020) pri številki 14.500 PI-jev!

V veliko pomoč je tudi dejstvo, da sem v svojo ekipo včlanil že 49 “rudarjev” zaradi česar je urna postavka služenja precej višja od tistih, ki niso včlanili nikogar. Enako seveda velja tudi za vse, ki se nam boste šele pridružili. Dodajmo na tem mestu še enkrat, da gre za popolnoma BREZPLAČNO zadevo. Škoditi ne more ;).

nova kriptovaluta PI     zasluzek s kriptovalutami     zasluzek na internetu     PI Network kriptovaluta Slovenija

Ne zamudi priložnosti za zaslužek in se BREZPLAČNO registriraj še danes! Uporabi kodo Qoiquratz

Kako se registriram v PI Network?

Ker vas mora v mrežo nekdo povabiti, je na vseh povezavah v tem članku dodan tudi moja koda za povabilo Qoiquratz. To vpišete kjer je to zahtevano in že lahko pričnete s služenjem PI kriptovalute. Na spletni strani, ki se bo odprla po kliku na velik moder gumb, boste našli povezavo do aplikacije za Android oziroma Apple. Naložite na telefon, opravite zahtevano registracijo, vpišete kodo (kdo vas je povabil) Qoiquratz in že ste “rudar” PI-ja.

Pozor: Zahtevana je potrditev s telefonsko številko na katero boste prejeli kratko kodo, to pa nato vpišete v zahtevano polje in s tem potrdite, da ste to zares vi. Tisti, ki te potrditve ne boste izvedli lahko čez čas izgubite vse narudarjene kovance. Tega pa seveda ne želite. Za potrditev uporabite UK številko, ki se nanaša na EU in gre pri naših operaterjih normalno skozi. Če vam morda ne bi uspelo, potrdite račun s pomočjo Facebooka. Sledite navodilom, ki pravijo, da je pred potrditvijo potrebno posodobiti Facebook aplikacijo na zadnjo verzijo.

Navdušila me je odzivnost in pojavnost razvijalcev, ki ne skrivajo svoje identitete. Preverjeno!

Zaslužite še več!

Ko boste enkrat član velike mreže se zabava šele prične. Na zaslonu desno boste opazili 4 ikone. Prva na vrhu je “Chat” kjer lahko klepetate ali pa samo berete pogovore med “rudarji”. Chat je razdeljen na precej jezikov, pred kratkim je bil dodan tudi slovenski! Tam si izmenjamo informacije, kaj povprašamo ali pa delimo izkušnje.

Interni Chat – klepet

V svoji skupini “rudarjev” lahko odpremo zaseben Chat – klepet in se med seboj pogovarjamo o rečeh, ki nas zanimajo. Če boste postali del naše ekipe, boste lahko v tej skupini poklepetali z ostalimi “rudarji”, vprašali kar vas zanima ali pa delili svoje izkušnje. Že vnaprej dobrodošli!

Druga ikona je “Security”. Tukaj se nahaja vaš Security circle (varnostni obroč) v katerega dajete rudarje, ki so vpisani pod vami. S tem potrjujete, da jih poznate in, da gre za prave ljudi in ne bote. Ko jih boste enkrat dodali od 3-5 boste v naslednjem 24h ciklu pridobili na višini “izkopanih” kovancev na uro.

Tretja ikona “Rudarji” vam prikaže kdo vas je v mrežo povabil in koga imate pod seboj. Prav tako boste tu videli ali so uporabniki dejavni ali ne. Kaj je razlika? Dejavni uporabniki vam zvišujejo donos na uro! Enkrat na dan imate možnost poslati “Ping” neaktivnim uporabnikom. To na kratko pomeni, da se jim med obvestili izpiše, da morajo biti dejavni, če želijo kaj zaslužiti.

Četrta ikona “Strela” pa vam prikaže vaše trenutno stanje dejavnosti. Torej, koliko PIjev pridobivate na uro in zakaj.

Preberi tudi “Kako zaslužiti na internetu?” in “Kako potrditi identiteto (KYC) za PI Transfer z aplikacijo YOTI?”