Pomen sanj | Sanje o medvedu

Pomen in razlaga sanj

Sanje o medvedu

Obiskale so vas nadvse nenavadne sanje o medvedu. In kaj pomeni sanjati medveda?

Če se vam je sanjalo o medvedu na način, da ste ga samo videli ali opazili, to pomeni srečo pri kakšni nagradni igri ali igri na sploh. Po drugi strani pa lahko nakazuje na slabo, oziroma, neuspešno kupčijo ali posel. Če ste imeli sanje o medvedu katerega ste ubili, boste uspešno preživeli “napad” nasprotnika (obrekovanje, slabi nameni).

Kaj pa, če je medved bel, črn, …?

Sanjati črnega medveda pomeni nesrečo, še posebej kadar je govora o financah. Sanje o belem medvedu pomenijo nekakšno nagrado ali pa pohvalo. Prav tako pa sanje o belem medvedu (ali pa polarnem) nakazujejo vašo osebno rast. Končno boste spregledali na področju, ki vas še posebej muči zadnje čase.

Kadar se nam prikrade v sanje medved v družbi enega ali več medvedov, potem to zagotovo pomeni, da se nam bo pripetilo nekaj krivičnega. Lahko se nanaša tudi na naše bližnje, družino ali prijatelje.

Sanje o medvedu, ki nas grabi

Sanjati medveda, ki je napadalen ali nas zagrabi, pomeni, da bomo deležni trpljenja in poniževanja. Vsekakor se nam bo godilo nekaj krivičnega in nepoštenega. Ene izmed sanj o medvedu, ki so vsekakor dobrodošle za nas pa so sanje o plešočem medvetu. Sanjati medveda, ki pleše pomeni, da bomo uspešni pri igrah na srečo in v finančnih zadevah na splošno. Lahko pomeni tudi odplačilo nekega dolga.