Nov tedenski horoskop že čaka nate!

Horoskop

4 elementi horoskopa

Zadnji tedenski horoskop v novembru 2019 je tu! Prihaja tudi prazna luna ???? preveri kdaj!

Vstopamo v zadnji novembrski teden kar pomeni, da je pred vrati “Veseli december”????. Če se tudi vam zdi, da leto v trenutku obrne vseh 12 strani koledarja, nikakor niste edini. Morda rosni mladini čas teče nekoliko počasneje, odraslim pa definitivno precej hitreje. Nekatere reči so povezane tudi s stroški katerih se tako zelo otepamo (oktober, november: zimske gume, akumulatorji, oblačila, … december: darila, januar: vinjeta), druge pa z dejstvom, da smo v trenutku starejši še za eno leto.

tedenski horoskopIn kaj vas čaka v tokratnem tedenskem horoskopu?

Kot vedno smo za vas pripravili napoved po znamenjih za področje posla, ljubezni in zdravja. Ob tem seveda velja dodati še najbolj srečen dan v tednu in tu pa tam kakšno modro misel, ki vam bo olajšala katero od težkih odločitev.

Preverite svoj tedenski horoskop. Če še niste preverili karakteristik posameznega znamenja vsekakor kliknite ob koncu tedenske napovedi na povezavo za posamezno znamenje ali pa si vseh 12 oglejte v kategoriji Horoskop Karakteristike.

Prihaja tudi prazna luna – mlaj v novembru!

V zadnjem tednu novembra 2019 nas čaka tudi trenutek, ko se luna skrije. Prazna luna ali Mlaj je takrat, ko je ta poravnana s soncem tako, da ga zakriva. Lune takrat praktično ne vidimo, zato ji rečemo, da je prazna. Prazna luna bo na nebu v torek 26.11. Več o Luninih menah pa si lahko preberete TUKAJ.