Statistike in zahvala za čudovito družbo v 2019!

Uncategorized

voščilo za novo leto 2020

Spoštovane bralke, spoštovani bralci, prijateljice in prijatelji, hvala vam za vašo družbo v preteklem letu 2019!

V uredništvu portala z veliko radostjo v srcu ???? gledamo statistične podatke obiskanosti spletne strani za leto 2019. V preteklem letu se je v naši družbi znašlo dobrih 60.000 obiskovalcev ????! Med iskanimi vsebina prednjači “Tedenski horoskop” katerega brez premora redno objavljamo vsako nedeljo. Potem so se zvrstile vsebine povezane z voščili in verzi za posebne priložnosti in tudi melodije zvonjenja za telefon, ter druge vsebine kot so ozadja za telefon in podobno.

Pridno ste brali tudi naše članke

Med članki na spletni strani Zlowdaj.si so bili v letu 2019 najbolj brani članki na temo razlage sanj, kjer pa je zanimivo precej odstopalo zanimanje za ene prav posebne sanje in to so “Sanje o medvedu”????. Zelo iskani so bili tudi članki na temo Horoskop karakteristik, zaradi česar smo se v uredništvu konec leta še posebej potrudili in vam pripravili brezplačno e-knjigo “Horoskop karakteristike”, katero lahko pridobite na svoj e-poštni naslov po kliku na povezavo!

Družimo se tudi na socialnih omrežjih!

Ker se zavedamo pomembnosti prisotnosti na socialnih omrežjih, smo z vami tudi tam. Če še niste, se nam pridružite na Instagramu, Facebooku, Pinterestu in Youtube, saj boste tako v vsakem primeru deležni vseh dobrot, ki jih nudimo svojim bralcem ????.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

???? ???? ???? ???? #smesno #smešneslike #zabava #smehdosolz #hahaha #smesno #smesneslike #funny #funnyphotos

A post shared by ZLOWDAJ.SI ???? (@zlowdaj.si) on

   

Ta objava je dosegla skoraj 100.000 ljudi!????

 

Prisotni smo tudi na Pinterestu ????️ …

 

… in Youtube ????

 

To zvonjenje lahko brezplačno preneseš TULE

 

Napoved uredništva za 2020!

Poleg ustaljenih vsebin (horoskop, verzi, vsebine za mobilne telefone, članki, …) v uredništvu pripravljamo kar nekaj novosti za 2020. Prva, ki bo ugledala luč sveta bo nova kategorija “e-knjige” v kateri bodo na voljo različne e-knjige in vodiči s področja osebne rasti, pozitivnih nasvetov za življenje, zabave in tudi zanimive zgodbe različnih žanrov ????. V pripravi pa je tudi spletna trgovinica o kateri pa bomo več povedali, ko bo čas za to.

Želimo vam uspešno, zdravo in radosti polno leto 2020!